Анастасія Фоміна

Поговоримо про доглядову косметику🫧

Поговоримо про доглядову косметику🫧

Насправді,я не вважаю,що маю прям дуже велику кількість баночок доглядової косметики(бачила і більше).Я люблю тестувати щось нове,шукати цікаве в бюджеті,але якщо продукт мені не підходить,я його віддаю/дарую(нащастя в мене є мама і багато двоюрідних сестер).Це роз'яснення для борців на розумне споживання,всі ці продукти,що ви бачите я використовую кожного дня(або майже кожного).

Давайте швиденько пройдемося по наповненню цієї коробочки:

Перше,це засоби для вмивання-зазвичай це один засіб,або пінка або гель,але останнім часом я помітила,що мені більше подобається пінку залишати у якості засобу для вмивання зранку,а гель ввечері.

Пінка в мене від Under Twenty,про неї був окремий допис,вона вже закінчується,тому зараз користуюся нею лише зранку.

Гель для вмивання в мене новенький від Lirene,я зараз в процесі тестування його,купила не так давно,тому враження не сформовані до кінця(але перше враження було хорошим,далі подивимося).

Друге,це тоніки-зараз теж їх стоїть два:один від Hollyskin я дозакінчую і маю на заміну очищуючий від Under twenty.

Тонік Hollyskin мені дуж подобається,але захотілося спробувати популярний на просторах тіктоку Under twenty.Як спробую,теж поділюся враженнями.

Далі ідуть креми-тут у мене гель з вітаміном С Garnier,який я все намагаюся приборкати так би мовити,не розумію до кінця чи подобається він мені,перше враження на нього в мене було не дуже,потім з часом якось почала користуватися і начебто норм,але точно це не той засіб ,який я б купила ще раз.

А от флюїд Яка моя любов,чудово підходить моєму типу шкіри,гарно зволожує,не забиває пори,що для мене вкрай важливо.

Останній засіб для обличчя в моїх доглядові коробочці-міцелярна вода.Я користуюся нею вкрай рідко,тільки коли роблю якісь яскраві макіяжі ,вона нормалтно змиває макіяж,моя шкіра після неї не подразнена,а це найголовніше для мене.

Переходимо до продуктів для тіла:тут у мене сонцезахисний крем,який я використовую для тіла,коли мені треба;гель з алоє,який чудово заспокоює мою шкіру після гоління;кокосова олія,яка теж рятує мої дуже сухі іноді частинки тіла і антицелюлітна олія,яку я використовую декілька разів на тиждень,як засіб який чудово підтягує мою шкіру(в жодному разі не наголошую,що воно бореться з целюлітом,тут суто косметична дія)

І догляд за шкірою ніг та рук:крем від Green way,який швидко вбирається і пом'якшує шкіру на ніжках та крем для рук Family Doctor,який чудово зволожує шкіру рук.

Багато це баночок чи ні,думка кожного,мені цього достатньо))