#testmakeupclub
Мені знову пощастило - і я отримала бокс з косметикою від Мейкап. Дякую за таку прекрасну можливість тестування нових для мене продуктів.
Поділюся з вами своїм враженням про цю косметику.
Мило для душу на основі олій з формулою без води та лугів Babe Laboratorios Oil Soap
З брендом Babe Laboratorios я знайомлюся вперше і якість продукції мене приємно здивувала. Мило рідке і водночас густе. Приємно пахне. При нанесенні на тіло має консистенцію олії, трохи липне. Потім, після контакту з водою, перетворюється на молочко. Шкіра після душу дуже ніжна і приємна на дотик.
Мені сподобалось.
Бальзам-стік для губ з SPF 20 "Зволоження та живлення" Babe Laboratorios Lip Care Stick
Класичний зволожувальний бальзам для губ. При нанесенні на губи розтоплюється в ніжну олійку. Має приємний ванільний аромат. Добре зволожує губи. На губах не липне.
Мені сподобався.
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil Автоматичний олівець для брів
Автоматичні олівці для брів від Maybelline New York - це те, що з боксу сподобалося найбільше.
В наборі було 2 відтінки - Medium Brown (світло-коричневий) та Black Brown (темно-коричневий).
Я маю світле волосся і відтінок Medium Brown підійшов мені ідеально.
Олівці дуже зручні. Тонкий твердий грифель, яким зручно промальовувати тонкі лінії. Можна нашаровувати та розтушовувати. На іншому кінці олівця є щіточка для розтушовки.
Мені дуже сподобалися ці олівці.
Maybelline The Falsies Surreal Mascara Туш для об'єму та подовження вій
Туш, як на мене звичайна, добре профарбовує вії, не склеює їх. Щіточка ворсова.
Чорна.
Захвату не викликала.
Maybelline New York Hyper Easy Maybelline New York Hyper Easy
Підводок було аж 3 штуки. Чорна матова, чорна глянцева та коричнева.
Скажу відверто, я підводками не користуюсь, тому передарувала їх доньці.
Коментарі (0)