Hrystja_

#madeinukraine

#madeinukraine

Навіть мило адаптується під челендж;)

  1. DeLamark. Це еко бренд, яким я користуюся дуже давно. Минулого тижня якраз поповнила колекцію. Від DeLamark я купую все для дому, прибирання, прання. На фото - рідке мило... це новинка, порівняно з іншими. Воно дуже класне, економне, а запах🥰. Тепер воно стало моїм фаворитом. Пральні порошки і кондиціонери теж дуже варті уваги...мені головне, щоб були не тільки дієвими, а й з безпечним складом. Плин щ іонами срібла - це теж любов. Прикріплюють фото, щоб було видно, на скільки в мене з цим брендом все серйозно 🤣. Сюди ще не вмістилась сіль , порошок і ополіскувач для посудомийки, засіб для чищення ванни і унітазу. Вони теж в мене є, але вже поза кадром. Єдине, хочеться, щоб це все було тут... на мейкапі. Бо, наразі, звідси я замовляю тільки мило.
#madeinukraine

Цей бренд для себе я відкрила порівняно недавно, але він вже встиг "заполонити моє 🩷".

Дуже мені подобається гель для вмивання... для мене це ідеальний класичний гель, ще й бюджетний і натуральний.

Рідке мило...я вже навіть не знаю, яка це по рахунку пляшка. Я навіть купую зразу 2 або 3...з запасом.

Сироватка для вій- вона реально дає мені ефект, і я його бачу.

Тонік...буду тестувати, взяла його вперше. На черзі ще інтимне мило.

Хна для брів... вона вже старенька, але я її ніяк не можу закінчити- настільки вона економна. Мені подобається вигляд брів після малювання- дуже природній колір, і шкіра взагалі не замальовується👌.

Бальзам для губ з неймовірним запахом.

Недавно купила ще й скраб, який зразу став моім фаворитом.

Теж колись мала шампунь, кондиціонер, інтимне мило, скраб для тіла, олію для вій...і ще багато чого...вже й не памʼятаю.