Олена В

#madeinukraine

#madeinukraine

Побачила челендж і почала згадувати: а що є таке цікаве у мене,вироблене в нашій Україні.

Виявилось досить багато чого. Тут можно писати й писати,бо стільки українських яскравих брендів є в моєму користуванні. Але хочу виділити 3 продукта,які для мене стали останнім часом особливими.

1.Я обожнюю маски. Звичайно частенько купую різні корейські масочки. Але є одна незмінно- улюблена УКРАЇНСЬКА маска,яку обожнює і мій чоловік.

Це гідрогелева маска з ароматом троянди Joko Blend бурбонська роза.

Для нас ця маска це не лише гарне зволоження і б'юті ритуал. Це насолода та ароматерапія. Бо ми з чоловіком обожнюємо рахат лукумчик. А ця маска саме пахне трояндовим лукумом).

Тому ця масочка у нас в топі! А те,що виробник-наша ненька,вдвіче гріє душу).

Маска легка в приготуванні,дуже ніжна на дотик,дійсно зволожує і трохи підтягує. В порошку є пелюсточки троянди. ЇЇ легко знімати. Як на мене-ідеальний варіант.

Мій чоловік сам просить її нанести,а це вже про щось говорить)

Можна купити маленьку версію (вистачить на пару разі) чи банку. Банки вистачить на довго.

Я брала і маленькі версії,і цю велику баночку в 200 г.

#madeinukraine
#madeinukraine

Вже не один рік користуюся саме цим молочком. Воно-ідеальне для мене. Прекрасно знімає макіяж,зволожує. Гарно змиває санскрін (я перестраховуюся і ще вмиваюся після пінкою на всяк випадок).

Дуже економічний,вистачає на довго. Пахне ароматним огірком. Для нормальної та жирної шкіри. Але у мене шкіра більше до сухої і мені підходить. Що важливо, воно не подразнює очі і добре знімає водостійку туш.

Дуже спасав цієї зими мої ручки та ніжки. Та й влітку іноді користуюся.

Склад класний: парафін, олія Ши,олія персикових та виноградних кісточок, ефірна олія лимону,вітамін Е та ланолін.

300 мл вистачає на довго: я купила минулого літа,користувалася цілий рік регулярно і у мене ще половина банки.

Просто наносимо на чисту поскрабовану шкіру (можно після скрабу ще й кремчик нанести) і вдягаємо рукавички політеленові та на них теплі,а якщо на ніжки нанесли,то обмотуємо плівкою і штанці. 20 хвилин,витираємо серветкою -і ніжки-ручки як у дитинки. Є накопичувальний ефект.

У мене дуже сухі литки і руки взимку зазвичай пересихають. Крем діє короткотривало. І в березні буває що лопається шкіра на вказівному пальці біля нігтя. Цієї весни перший раз за багато років цього не було. Можливо і парафінотерапія трохи допомогла.

Дякую за увагу!