YuliHrytskoff

#madeinukraine

#madeinukraine

Український бьюті-ринок представлений дуже багатьма брендами, які спроможні скласти гідну конкуренцію іноземним виробникам! З-поміж них я б хотіла виділити моїх три фаворити, в якість та асортимент яких я просто закохана!

#madeinukraine

DeLaMark – це український бренд еко косметики для тіла та засобів побутової хімії. Я є великим поціновувачем продукції цього бренду і користуюсь їх засобами вже роками! Роками! Серед асортименту бренду є й засоби по догляду за тілом, волоссям, засоби для гігієни, дитяча доглядова косметика та величезний асортимент побутової хімії. Всі засоби бренду є абсолютно безпечними для здоров’я людини та довкілля, не містять у своєму складі жодних потенційно небезпечних речовин, не тестуються на тваринах, а тара від таких засобів підлягає вторинній переробці (до речі, тару можна повертати виробнику й отримувати за це певні бонуси на майбутню покупку).

За роки користування продукцією бренду я перепробувала майже весь асортимент!) Були в мене й зубні пасти (в тому числі купую й для дитини), бальзам-маска для волосся, крем для рук, мило для інтимної гігієни, рідина для миття підлоги, пральні порошки, відбілювачі та плямовивідники, кондиціонери для білизни, рідкі мила, абсолютно безпечні рідини для миття посуду, різного роду засоби для прибирання (для миття вікон, ванни, грилю), купувала навіть рідину для миття фруктів/овочів і антифриз для машини! Проте найбільше я люблю гелі для прання від DeLaMark! Який же вони мають неймовірний аромат! Ммм… Я просто не можу ним надихатись! Чудово відпирають забруднення, гарно піняться та економно використовуються! А головне – абсолютно безпечні, що для мене найважливіше, оскільки дитина алергік.

Не так давно бренд випустив нову лінійку парфумованих засобів «I am Ukrainian» - які ж у них приголомшливі аромати! Тепер це мої фаворити! Ця лінійка засобів представлена і на Мейкапі (я розповідала про декілька засобів у своїх дописах), і я дуже рекомендую вам спробувати – байдужими до них ви не залишитесь точно!

А ще DeLaMark створив новий, більш бюджетний еко підбренд «UIU» - я вже спробувала гелі для прання, для миття посуду та гель для душу – також дуже прекрасна якість у продукції за доступну ціну!

Одним словом, DeLaMark – це мій «намбер ван» серед українських брендів, засоби якого я купувала, купую і буду купувати!

Наступний український бренд, який я дуже поважаю та продукцією якого часто користуюсь, - це Sane! Бренд виготовляє, в основному, засоби по догляду за шкірою обличчя. Продукція даного бренду вирізняється високоефективним концентрованим складом, доступною ціною та мінімалістичним дизайном пакування.

Серед улюблених засобів від Sane, якими я користувалась, можу виділити крем для обличчя для чутливої шкіри з гіалуроновою кислотою та вітамінами; маску проти токсинів с AHA + PHA + Спіруліна 5%; тоніки для обличчя (особливо сподобався для чутливої шкіри – він ідеальний!); пінку для вмивання з протеїнами пшениці (вона надзвичайно ніжна та прекрасно підійшла моїй чутливій шкірі); крем для шкіри навколо очей з кофеїном; рідкі патчі; сироватки; бальзам для губ та багато інших засобів!

Також у бренду є лінійка по догляду за волоссям Scalp – зараз користуюсь їх термозахистом, пробувала й шампунь, і сироватку для кінчиків волосся і бальзам для волосся – теж доволі непогана якість!

Загалом, якщо ви в пошуках якісної базової косметики для догляду за шкірою обличчя, то Sane – прекрасний варіант! Це дієва, якісна та недорога косметика, яка справді працює і вона вартує того, щоб на неї звернути увагу!

Ще один український бренд, який би я хотіла виділити з-поміж інших – це Landor! Це бренд, що виготовляє авторську нішеву парфумерію чудової якості! Є у бренду й авторські аромати, а є й аналогова парфумерія. Так, ціни на аромати бренду не дуже дешеві, але, в порівнянні зі світовою нішевою парфумерією, дуже навіть доступні! Аромати приємні, дуже стійкі та компліментарні! Звучать «дорого»…

Я часто купую аромати бренду собі, беру на подарунки! Купую пробники, мініатюрки, інколи – повноформатні флакони – обирати є з чого! Асортимент парфумів дуже великий, але хотіла б виділити декілька своїх улюблених! Серед них – «Choko Milk» (ммм… який же він неймовірний! Солоденький, але не банально гурманський, а складний та багатогранний, з цікавою грою та розкриттям нот і довжелезним шлейфом); «Soul Portal Euphoria» (легкий, ніжний, дуже універсальний, але надзвичайно красивий аромат, - в мене справді викликає якусь ейфорію!); «Tease Me Cherry» (аналог фордівської вишні – глибокий вишнево-мигдальний аромат з кальянними нотками). Це три улюблених аромати від Landor, які мене дуже «зачепили»!

Загалом, Landor – це гідний представник українського парфумерного мистецтва, аромати якого якісно вирізняються з-поміж інших парфумерних брендів!

Підходячи до завершення свого допису, хочу сказати, що в нашій славній Україні є дуже багато національних брендів, які з легкістю можуть скласти гідну конкуренцію іноземним виробникам! І з кожним роком я відкриваю для себе все нові й нові бренди, які достойні уваги! І від щирого серця побажаю їм тільки одного – процвітання!