Yuriivna

#madeinukraine

#madeinukraine

Щоб обрати Топ-3 улюблених брендів мені знадобилось трохи часу,тому що є ще декілька виробників,які мені дуже подобаються,тому саме топ 3 було обрати складно.

Мій Топ-3 відкриває флюїд для волосся від виробника Manelle.

Флюїд схожий більше за текстурою на олійку,яка у своєму складі містить фітокератин,вітамін B5,масло авокадо.Флюїд хоч і олійноподібний,але ця олійка не надто жирна,з нею мені ще не вдавалося переборщити.Я вже зіштовхувалась з ситуаціями,коли олія робила волосся обтяжуючим,але тут такого не буде.З українського сегменту продуктів,я не знайшла олійки краще,а щодо закордоних виробників то Manelle жодного разу не програє та може "дати фору" ще більш дорожчим олійкам для волосся.

Я не можу не додати ще те,що олія має дуже гарний парфумований аромат,якби наприклад був міст-спрей для тіла з таким ароматом то я би придбала,особливо на літній варіант.

Допис я звісно про нього вже написала,він ось тут https://club.makeup.com.ua/post/10721/

Другою "зіронькою" у цьому топі буде Hollyskin.

В мене на даний момент тонік у міні-форматі.Користуюсь ним вже місяць,не кожного дня,але все ж таки продукт "потрапив у серденько".

Аромат не відштовхуючий,кисленький,нагадує аромат зеленого чаю з лимоном.Що є великою перевагою,тонік не має липкого шару після нанесення,не залишає неприємних відчуттів,немає бажання поскоріше його змити.Тонік прибирає шелушіння там де вони були,вирівнює рельєф шкіри,освіжає обличчя,ще й залишає приємний аромат на шкірі,проте він через певний час вивітрюється.

Писала вже про цей тонік ось тут https://club.makeup.com.ua/post/14858/

Закриває мій топ Yucos,я на нього натрапила цілком раптово,не купувала його по рекомендаціям і тд.Дописів на цей продукт не бачила,але це дуже гідний продукт.

До Yucos я користувалась La Roche Posay,а саме заспокійливим тоніком,хоч я і маю проблемну комбі(жирну шкіру),але для себе я обираю заспокійливі або зволожуючі тоніки або тонери. La Poche Posay мене цілком влаштовував,а ось ціна ні,тим паче,що вона росте,ось я і шукала щось гідне на заміну.Якщо казати про українського виробника,то Yucos мене дуже порадував якістю цього тонеру.Він має текстуру рідкого гелю,у своєму складі не містить спирту,не залишає липкості після нанесення.Зволоження є,аромат приємно-косметичний,користуюсь не тільки я,тому рекомендую.