DARIIAKOVACH

#madeinukraine Дарія, не вимахуйся🙄 А я не можу,я буду! Бо це моя Україна,моє українське!

#madeinukraine Дарія, не вимахуйся🙄 А я не можу,я буду! Бо це моя Україна,моє українське!

Отже,на початку війни (якщо мене не пропустять за це слово я дуже буду злитись!).Війни з 2014. Моя мама подавала мені приклад тим,що не купувала товарів,які були спонсорами війни. А саме товари тих хто прийшов на нашу землю. А ще деякі іноземні марки. Тоді щоправда таких інновацій як боти-не було. Доводилось шукати самій.

Я була дитина у 7 класі,яка віддала свій одяг і ми його віднесли в пункт,волонтерам. Щоб біженцям було,що одягнути.

Щоправда я на думала,що в 22 році,біженкою вже буду я. І вже я буду обирати брати мені цей бренд,чи ні.

І ось,що я вам скажу після 1,5 року повномасштабної. Я не така радикальна,на те у мене є свої причини і погляди,за які тут точно забанять. Тут про б’юті ми.

Але українського купувати я стала набагато більше і в 80% обираю саме українське. Та є нюанси,в плані косметики чи техніки. Де доводиться купувати західних виробників,щоправда вони надають нам допомогу,хоча вони нічого нам не винні.

МОЄ УКРАЇНСЬКЕ.ЛИШЕ ЧАСТИНА,ЯКА ЗАЛИШИЛАСЬ!

Завдяки мейкап я познайомилась з гарними українськими брендами,та більшість засобів вже закінчилась. Отже тут їх не буде. Покажу тільки те,що маю на руках.

Розібʼю на декілька рубрик,де в кожній оберу свій топ-3

Про всі засоби вже давно є огляди,шукайте на моїй сторінці і підписуйтесь,якщо ще досі цього не зробили,мені буде приємно🫶🏼

Серія від scalp. Шампунь,маска та сироватка. Вони роблять дива з моїм волоссям. На них вказаний ph,вони мають мінімалістичний дизайн і нереальний аромат

Два спреї,один просто 1000в1 від about. А інший спрей-кондиціонер від Demira professional. Обидвоє працюють задля краси волосся,задоволена ними

Та якщо ж ТОП-3 то (2-ий слайд)

Тут у мене міцелярна пінка і пінка для сухої шкіри від lapush. Насправді продукти хороші,пінка мене врятувала від сухості і гарно зволожила,а от міцеляркою я майже не користуюсь.

Далі два креми від Hirudo derm,вони чудові. Кровавий пілінг від hollyskin,позбавив мене комедонів свого часу. А також тонік від joko blend. Його я отримала в подарунок і дуже полюбила Joko blend завдяки мейкапу)

Ну і топ-3 (2-ий слайд)

Я не купую дуже багато косметики,але щось назбирала від українських брендів.

Не буду характеризувати,просто знайте,що всі ці товари реально класні. Інакше були б в смітнику. Я на все робила огляди вже.

А топ-3 (2-ий слайд). Бо просто кращі з кращих

Найкращий гель для душу Евер. Тільки його і використовую,аромат йогурту полуничного. Дууууже люблю,також ці серветки для зняття макіяжу від about та гігієнічні серветки від lingery.

Вам варто спробувати ці Топ-3

зубна паста,краща з кращих і це роблять наші! А також девайс від about,який очистив мої пори від забруднень та гарно повпливав на шкіру. Я обовʼязково зроблю на нього окремий огляд

Мій чоловік не міг приймати душ якісно,та дуже сумував за своїми засобами. Тут не буде топ-3,тут я просто тішусь,що наші чоловіки можуть користуватись якісним і українським. Можуть,бо виборюють українське щодня.

Вибір чесно дуже важкий. І це всеодно не все,що я мала чи маю досі. Україна-багата країна не тільки на людей,але і на можливості. Сильні українці роблять якісний продукт. Я пишаюсь🙏🏻

Якщо говорити саме про бренди,то я маю своїх 3 фаворитів. Їх продукцію я люблю,а також вона вже закінчилась і чекає на поновлення.

Love&Loss - це український бренд біосумісної доглядової косметики для обличчя, тіла та волосся.Косметика не містить парабенів, силіконів, мінеральних олій та інших агресивних компонентів.

O'bays- бренд з яким я познайомилась завдяки makeup club. Доступна косметика для кожного,з чудовою якістю. Про тінт мріють всі,а туш стає улюбленицею всіх вій українок. Так сталось і зі мною.

Careful cosmetics-це натуральна косметика, розроблена тандемом професійного візажиста і технолога з використанням виключно сертифікованих природних компонентів. Косметика з універсальним використанням,а також з натуральних компонентів.