Iryna Koval

#madeinukraine

#madeinukraine

Незламна, горда, красива. Твоя віра надихає, а сила дає впевненість в завтрашньому дні. Ти не підлягаєш чужим правилам, ти створюєш свої сенси.

топ-3 made in Ukrainе

Молодий бренд декоративної косметики, який неможливо не додати до цього списку. Бренд несе у своїх засобах неймовірну ідею, яку відчуває зараз кожен українець - нескореність перед подіями і віра у яскраве майбутнє. Філософія Unico - бути тут і зараз, не відкладати те, що хочеш зробити на пізніше, бо життя таке непередбачуване.

Загалом, каталог бренду нараховує багато продуктів і усі вони є супер універсальними. Наприклад, мультитаскер - мультифункціональний засіб для моно макіяжу обличчя, підійде для губ, повік, замінить навіть румʼяна.

Плампер для губ, неймовірний засіб, який візуально збільшує губи, неодмінно повинен бути у кожній косметичці.

Усі засоби мають натуральний склад, що є великою перевагою бренду.

Дизайн та пакування це окрема родзинка Unico, відчувається тепло та турбота, одразу зрозуміло, що це наше рідненьке.

Бренд косметики з особливим розумінням естетики.

Народжений у війну, він прагне дарувати красу як внутрішню, так і зовнішню. Місія бренду: створювати косметику, яка поєднує в собі дієві формули та естетичне пакування.

Мій фаворит - парфумований крем для рук, чесно кажучи, кращого засобу для догляду за шкірою у мене ще не було, детальний відгук - https://club.makeup.com.ua/post/7208/

Також у них можна знайти креми для тіла у неймовірних весняних ароматах, парфумовані масажні свічки, баттери та багато іншого.

Перший український бренд мʼяких бігуді, саме так асоціюється krasavka, але з часів створення бренд розширив свій асортимент, включивши до нього косметички, рушники-тюрбани, резиночки та набори для вимавання.

Усі аксесуари виконані з якісних матеріалів, зручні у використанні та мають красивий дизайн з безліччю відтінків. Бігуді допомагають створювати красиві локони без шкоди волоссю, шовкові шапочки та тюрбани гарно справляються з сушкою волосся, а набір для вмивання - це справжнє спасіння для кожної дівчини, з ним рутина стає більш комфортною. Напульсники не дозволяють стікати воді по рукам вниз, а пов'язочка залишає волосся сухим.

Виділити лише трійку було важко, адже зараз неймовірна кількість класних та унікальних вітчизняних брендів - це дуже тішить та гріє моє серденько.

Пишаюсь тим, що я українка 🤍