Ксенія 💫

Моя найулюбленіша маска. Мій ТОП!

Моя найулюбленіша маска. Мій ТОП!

Вітаю 🌺Сьогодні розповім про той скарб, який я не відпущу від себе, напевно що, ніколи. Бо те як вона працює на моїй шкірі , змушує мене купляти її знову і знов.

Отже , моя перша сплеш-маска від #BLITHE і перший засіб цього бренду ❤️, який започаткував мою любов до нього і виправдовує кожну копієчку, що я витратила. Це Rejuvenating Purple Berry Splash Mask.

Об'єм :150 мл

Виробник : Корея

Призначення: відновлення, зволоження, очищення, пілінг.

Унікальна сплеш-маска корейського бренда Blithe надає ефективну антивікову дію за рекордно короткий час: 15 секунд. Такого короткого проміжку часу буде достатньо для делікатного пілінгу і глибокого зволоження епідермісу. Б'юті-продукт поєднує в собі дію маски і пілінгу, глибоко проникаючи в шкіру. Фруктові екстракти, антиоксиданти і вітаміни відновлюють шкіру, і вже через 2 дні шкірний покрив стає більш пружнім і гладеньким. Фруктові екстракти лохини, ягід асаї, полуниці, малини інтенсивно пом'якшують і підвищують пружність шкіри.

Що таке ці сплеш-маски? Це такий SOS - засіб, який за дуже короткий час робить з вашою шкірою дива. Так, це насправді так і діє. Особливо це стосується бренду Blithe, його концепція полягає в тому, щоб спростити /замінити використання в б'юті рутині декілька баночок на одну, тобто їх засоби максимально мультифункціональні.

Погляньте на цей склад, в якому є все, що потрібно віковій шкірі. Так, ця маска в першу чергу розрахована вже на шкіру з віковими змінами. Тут і фруктові екстракти, вітаміни, оксиданти, #молочнакислота.

Усе це направлене на оновлення шкіри, запускає процес регенерації, за рахунок цього обличчя виглядає свіжішим та світлішим трошки, вирівнюється рельєф. Комплекс ягід також використаний з ціллю пом'якшити та підвищити пружність шкіри. Адже саме це все втрачається з часом якнайперше.

Відносно упакування, то воно ідентичне в усіх сплеш-масках BLITHE: якісний пластик самої баночки, дуже щільна та герметична пробка (в цьому для багатьох і полягає незручність використання), все це додатково знаходиться ще в одній пластиковій коробочці.

Я особисто переливаю до меншої ємності, також щільно закритої, і тоді немає якихось проливань,коли використовуєш.

Текстура у сплеш-масок, на перший погляд, - просто водичка, але при нанесенні і подальшому розподілі на сухій!! шкірі з'являється та маслянистість, що їм характерна. Вона досить швидко поглинається шкірою, але на поверхні залишається трошки те приємне відчуття олійки.

Відмінність полягає між ними усіма у кольорі : в основі цієї ягоди (ожина, малина, чорниці..) - тому відтінок схожий на сік синього винограду приблизно.

Як використовувати правильно такі засоби.

Отже, наносимо на абсолютно суху очищену шкіру обличчя, рук, шиї, декольте. Так, я так використовую її. Це взагалі мультипродукт, яким можна ще й мити волосся 👆і використовувати у душі, як легкий пілінг всього тіла.

Нанесла і витримую хвилин 5-7 та змиваю просто водою потім. Якщо ви новачок з кислотами, то варто спочатку використовувати розводячи з водою (можна 1до1). Цю маску я не розбавляю, а наношу у чистому вигляді. Ніяких дискомфортів, покраснінь, роздратування в мене не має. Натомість, моя шкіра начебто відполірована, гладенька, пори звужені настільки, що такими я їх давно не бачила 😍.

Якщо порівнювати з цією маскою https://club.makeup.com.ua/post/6510/ то результати більше мене радують саме маски з ягодами. Все що обіцяє виробник, вона виконує на 💯 відсотків - легке відлущення, делікатне, те, яке не травмує шкіру. Я давно вже не використовую ні скатки, ні пілінги як вони є, а тим паче скраби 🙈, а обираю для себе ніжне.

Шкіра набуває сяйва за лічені дні, дуже гарно насичена. Це одночасно і тонізація, і ексфоліація. Дійсно те, що потребує шкіра з віковими змінами.

Цитрусова так, все ж краще і справді працює з висипаннями, хоча також дає сяйво.

Після використання будь-якої сплеш-маски від BLITHE,я наношу завжди цей дует - сплеш-маска + живильна і зміцнювальна спресована сироватка https://club.makeup.com.ua/post/6974/. І вуаля 👌. Два продукти, які заміняють 5!

Що хочу сказати, бо багато читала таких коментарів, що "нічого не відбувається", "витрачені кошти лише.." Так, це не засіб, який здере з вас верхній шар шкіри огрубілої і натомість подарує новий як у дитини. Якщо ви не працювали над своєю шкірою ДО, та напевно мало що відбудеться використавши цю маску. І про сталість використання також треба пам'ятати : мені вистачає раз на тиждень її, комусь знадобитися 2 рази. Все ж залежить від того, в якому стані ваша шкіра.

Я в захваті від бренду Blithe. Моя любов до нього не закінчується та триває вже багато років.

Спробуйте! Добре, що на MakeUp є можливість обрати пробний варіант.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨