Catrice More than nude
Свотчі відтінків 02, 06, 10
Відмова від гель-лаку далась мені непросто. Я маю досить непогану форму нігтів, вмію керувати ножицями, а ось щодо самої нігтьової пластини - тут завжди була проблема. З дитинства на ній час від часу з‘являються білі цяточки, а з віком додались нерівності. Я почала шукати нюдові лаки, які можуть приховати ці негаразди, і зараз мене на 80% влаштовує палітра від Catrice.
Переваги
- найніжніші відтінки на будь який-смак;
- зручна щіточка;
- не густішають з часом (одній із пляшечок вже 9 місяців);
- доступна ціна;
- витривалість - до тижня (без бази і топу).
Відтінок 10
Це улюблений молочний колір. Можна наносити навіть одним шаром, але через свої особливості мені потрібно два. Інколи використовую його як базу до інших напівпрозорих відтінків.
Відтінок 06
Ідеальний молочний нюд з рожевим нюансом. Це як власні нігтики, тільки краще. Використовую для швидкого манікюру, наношу одним шаром. На фото нанесла двічі, щоб ви роздивились колір.
Відтінок 02
Ця перлинка-балеринка найвибагливіша, але дуже гарна. Це також молочна основа, але з перлинними акцентами. Для того, щоб гарно передати цю красу, потрібно три шари. Або молочна база + додатково цей тон замість фінішу.
Мінуси
- Дивний дизайн. Золотавий ковпачок - декоративний. А під ним, зручної форми, різьблений. І все б нічого, якби верхній міцно тримався. Задум я не оцінила.
- Хотілося більш швидкого висихання. Але, знов-таки, це тому, що звикла до лампи.
Оцінка від мене: 8/10
Коментарі (0)