Yana Osyka

Cosmic Brushes Delights Palette

Cosmic Brushes Delights Palette
Cosmic Brushes Delights Palette

І ось ресток разом з новою палеткою Delights і хайлайтерами. Я і їх взяла, так сказати за компанію, не покладаючи якісь особливі надії. Хто ж знав що Delights така унікальна.

Палетка має досить широку кольорову гаму. При цьому формул різних не багато. Почнемо з матових, бо їх найбільше.

Матові

  • Whipped Cream - типовий білий. З підкладкою буде цікаво дивитись у матових макіяжах. Але такі варіанти не в моєму стилі.
  • Zesty - пастельний колір недозрілого лимона. Досить яскравий, можна користуватися без кольорової бази.
  • Minty - світлий мʼятний трохи розбілений. Як би в мене була біла база, обов’язково користувалася б у парі з Minty.
  • Lollipop - насичений мʼятно-зелений колір. Абсолютно безпроблемний, середньотоновий. Для затемнення макіяжу не підходить, але в поєднанні з пастельними кольорами виглядає цікаво.
  • Smoothie - яскравий колір рожевого, наче з фільму “Барбі” додали. Якість вогонь.
  • Marshmallow - більш пастельно-світла версія рожевого. На моїх очах тримається 5 годин, далі зникає кудись. Може ображається, бо я ним рідко користуюсь через його звичайність.
  • Buttercream - колір жовтка з магазинних яєць (в мене бабуся називала їх “государствєнними”). Якщо конкретніше це нейтральний жовтий, також розбілений. Тому яскравість додаємо кольоровими базами.
  • Gingerbread - а це помаранчевий гарбуз завітав до нас. Скоро зберемо продуктовий кошик. Але що поробиш з тим, що ці кольори нагадують мені їжу… Він більш насичений ніж минулі два відтінки. Гарно передається на очі, його видно і протягом дня тримається прекрасно.
  • Milkshake - пастельний фіолетовий, розбілений і трохи з сірою базою. Не найулюбленіший колір. При невдало вибраному місці нанесення може додати бруду в макіяж. Але у використанні з фіолетово-синьою гамаю прекрасний
  • Jelly Bean - колір недозрілого буряку. Я люблю буряк і кольори такі люблю. На свотчі виглядає банальним, але в макіяжах додає цікавинки.
  • Charms - класичний фіолетовий без занадто рожевого тону. Достатньо насичений і для затемнення і для стрілочки. Часто користуюсь, бо складно знайти нейтрально-фіолетовий в інших палетках.
  • Sweetie - колір світлого літнього неба. Як для пастельного відтінку досить насичений. В парі з фіолетовим виглядає дуууже гарно.
  • Slushy - просто синьо-блакитний з зеленуватою базою. Не цікавий стандартний колір.
  • Ice pop - а ось це 100% літнє, насичене небо. Надзвичайний відтінок, Люблю його додавати як акцент в тушування.

Висновки за матовими кольорами:

  1. текстура досить шовковиста, приємна на дотик
  2. на свотчах і очах виглядають ніжними, трохи акварельними. В мене раніше не було такого експіріенсу. Я залишилась задоволена макіяжами. Але якщо вам таке не подобається - купуйте Beauty Bey
  3. пастельні кольори (Zesty, Minty, Marshmallow, Buttercream, Milkshake, Sweetie) не тримаються з раннього ранку до вечора. Їх вистачить на 5-7 годин. Я досі не купила білу підкладку і мені соромно за це. Тому наносила на звичайну базу і колір передавався досить яскраво як для розбіленого варіанту. Нарікань особливих не маю, бо розумію що це особливості пастелі
  4. матові не нашаровуються, отримати насиченість як в рефілі можна, але не більше
  5. темні кольори могуть трохи осипатись, особливо Lollipop, але це не велика проблема
  6. тушуються неймовірно. Для яскравих тіней це щось неймовірне. Я дуже люблю плавні переходи, тому для мене ці тіні скарб
Cosmic Brushes Delights Palette
Cosmic Brushes Delights Palette
Cosmic Brushes Delights Palette

Сатини

  • Fizzy - салатовий зі світлим шимером. Як моно варіант на все око надто простий, але для доповнення загальної картини підходить.
  • Candy Floss - рожевий зі сріблясто-рожевими блискітками. Особисто на мій смак більш яскравим за Fizzy, але більш банальний.
  • Дуохроми:
  • Frosting - я дотепер не розгадала цей відтінок, він майже на прозорій базі має в собі жовті, сріблясті, зелені лавандові блискітки. От цими кольорами й переливається. Незвичайний варіант, але досить спокійний для кожного дня.
  • Delicious - моя давня хотілка мати такий колір. На прозорій базі рожево-лавандові блискітки. Постійно наношу у внутрішній куток ока і це відвал всього. Він насичений, але не занадто, підходить до будь-якого макіяжу. При нанесенні на кольоровий матовий сяє яскравими рожевими блискітками. Любов.

Тріохромо-шимери:

  • Sprinkles - гарний колір тропічного жучка, масляний, насичений і стійкий. Мабуть, я була б в більшому захваті, коли б не мала два ідентичних кольори в колекції. Тому він у постійному відпочинку і не використовується.
  • Sugarplum - улюблений колір, в ньому і синій, і блакитний, і фіолетовий кольори. Він про ба-бах на очах і про літо, яке вже закінчується.

Висновки по шимерах-сатинах:

  1. всі без виключення тіні чудово наносяться пензликом. Це велика рідкість і велике щастя для людей з довгим манікюром
  2. сатини додаю на нижнє віко, вони роблять виразний погляд
  3. Frosting видається зайвим, він надто яскравий, надто насичений для такої акварельної текстури матових
  4. шимери не сиплються. Чого так - не знаю, це явно магія

Почала з безпечного. Тушування нижнього і верхнього віка робила рожевими кольорами Smoothie i Marshmallow. Стрілку зробила Jelly Bean. На рухоме повіко нанесла Delicious, а Candy Floss додала ближче до краю ока. Макіяж робився легко і швидко, нарікань до тіней не маю.

В палетці більшість матових, тому прийшлось робити незвичний для себе макіяж без шимеру. Тушування зробила Buttercream, для насиченішого результату довго його нашаровувала. Затемнення на нижній і верхній повіці Gingerbread. Нижній куток Zesty. А у внутрішній кут ока Delicious (він там буде постійно). На все рухоме повіко додала Whipped Cream. Досить некомфортний і дивний образ вийшов. Мала проблеми з Buttercream, він був блідим на фоні інших матових. А стосовно білого, просто потрібна біла база.

Спіймала натхнення від прогулянки в парк. На нерухомій повіці в тушовці кольори Zesty, Ice Pop. На нижній - Minty i Slushy. За невеличке затемнення відповідає Lollipop. А шимери на рухомій повіці Frosting та Fizzy. У внутрішньому кутку звичайно ж Delicious. В цьому макіяжі можна роздивитись цю легку акварельність в кольорах. Це щось неймовірне.

Час настав фарбуватись найгарнішими кольорами. В тушуванні брали участь Milkshake i Sweetie. За стрілку відповідав Charms. А на всій рухомій повіці красується Sugarplum. Delicious на своєму звичайному місці. Досить стандартний за поєднанням кольорів, але такий красивий образ. Весь день себе розглядала і не могла намилуватись.

Настав час “нецікавого” Sprinkles, тут він на всій рухомій повіці. На верхній повіці обрамленням слугували Marshmallow i Gingerbread, а на нижній Jelly Bean та Charms. Для цікавості у куток нижньої повіки нанесла Candy Floss. Відтінок Delicious в стандартному положенні. Досить складно було підібрати матові, для цього тріохрому. Але результатом я задоволена.

Граюсь з протилежними кольорами. На верхній нерухомій повіці Milkshake, на нижньому внутрішньому кутку Ice Pop. А типу затемнення Lollipop. Результат мене не влаштував, тому додала стрілку. На все рухоме повіко Candy Floss. Delicious нікуди не рухається. Макіяж мені не сподобався, тому, що я надумала використати матові з трохи сіруватою базою. Тушування виглядає брудним і втомленим.

Захотілось перевірити на скільки пласким є Fizzy, тому використала його на всій рухомій повіці. Що ж, він і насправді досить сумний для акцентного місця. Матовий на верху Minty, а нижнє повіко з Milkshake. Стрілка оформлена відтінком Jelly Bean. А ще я додала трохи графіки олівцями ColourPop.Один зламала, тому більше так не робитиму. Ну і Delicious не змінює власну локацію. Загалом макіяж сподобався, тільки олівці шкода.

Це фінальний образ, тому користувалась всім потрошку. На верху ближче до внутрішньої сторони ока матовий Sweetie. На зовнішній стороні Zesty. Внизу існує Buttercream і затемнює Charms. На рухомій повіці Candy Floss. А Delicious самі знаєте де. Цікавий образ вийшов. По кольорах не звичний і віддає літньою свіжістю.

  • Не знаю як і хто підбирав гаму, але це геніально. Я не бачила жодної кольорової палетки де б всі відтінки підходили одне одному. Виключенням є Sprinkles, він занадто темний і насичений. Я б його замінила на щось з червоного ряду.

  • Матові тіні мають унікальну формулу. Світлі кольори можуть нашаровуватися на темні, не просто змішатись, а лягати один на одного. Коли я затемнення розтягувала на пів ока, я могла взяти світлий колір і просто вліпити його там де він повинен бути. Це схоже на роботу з гуашшю. Досить незвично.

  • Окремо дякую хочу сказати за назву відтінків. Вони такі прості, зрозумілі та добре передають сам колір. Моя повага.

  • З мінусів підкреслю тільки пакування. Коробка проста, легка і пахла клеєм. Але з часом вже до неї звикла і вона мене не бісить.

  • Загалом я в захваті від палетки. Я нічого не очікувала, а вона виявилась такою унікальною. Якщо вам до вподоби кольорові макіяжі, раджу звернути увагу на Delights. Вона подарує вам неймовірну кількість різноманіття і легкість у використанні.