Олена Романюк

Пом'якшуюча рідина для нігтів Gehwol med

Пом'якшуюча рідина для нігтів Gehwol med

Напишу одразу, на початку відгуку, що засіб не є панацеєю при наявному тривалому, запальному процесі на пальцях ніг, пов'язаному із вростанням нігтів. Тут краще звертатися до подолога чи хірурга.

Не використовувати при видимих пошкодженнях на цих ділянках шкіри чи при тонких нігтях, які схильні до розшаровування (все це вказує виробник на упаковці засобу).

Отже, що ж тоді робить цей засіб? Він ефективно попереджає вростанню нігтів, пом'якшує їх та нігтьові валики, якщо вони тверді, загрубілі.

Якщо ви пропустили педікюр, чи у тривалій подорожі, чи вимушеній поїздці і немає доступу до майстрів чи звичних інструментів, постійно у закритому взутті, то засіб стане дійсно ефективною допомогою. Куточок нігтя та шкіра пом'якшуються, відчуття болісного тиску зникає, і можна спокійніше дочекатися візиту до майстра чи можливості самій безболісно та комфортно зробити педікюр

Пом'якшуюча рідина для нігтів Gehwol med
Пом'якшуюча рідина для нігтів Gehwol med

Склад рідини Gehwol:

  • Вода
  • Ізопропіловий спирт (антисептик)
  • Медичне мило
  • Етаналомін (лужний компонент)
  • Бісаболол (рослинний компонент, відповідає за регенерацію та відновлення)

Консистенція та запах, як в антисептика, нюх не подразнює при нанесенні. При нанесенні на ніготь відчувається тепло, але без печіння.

Виробник радить при відсутності загрубілої шкіри навкого нігтя нанести захисний крем на шкіру для захисту.

Мій досвід, саме після тривалої поїздки, переїзд, машина, кросівки, відсутність часу, з'явився дискомфорт у зовнішньому кутику нігтя, зробити педікюр було болісно, але цей засіб дійсно допоміг, за перший день (за інструкцією 1-2 краплі 2 рази на день). Колір нігтьової пластини не змінює, шкіра розм'якшена та безболісна.

Отже, раджу мати цей засіб на увазі, але тільки якщо проблема не застаріла та з запаленням!