#madeinukraine 💙💛
Мій топ-3 made in Ukraine💙💛
Побачивши цей челендж, я дуже зраділа, адже якраз хотіла зробити допис на цю тему🇺🇦.
Тому, ловіть мій топ-3 made in Ukraine💙💛
Lapush💙💛
Lapush - це бренд, який підкорив моє серденько❤️🔥
Натуральний склад, гарне пакування, доступні ціни, чудова дія продуктів- це все про засоби від Lapush.
Я й подумати раніше не могла, що всі засоби Lapush, які б я не купила, мені неймовірно сподобаються.
Наразі свої доглядові процедури я вже не уявляю без пінок, скрабів, пілінгу від Lapush і т.д.
Тому цей чудовий український бренд, однозначно входить в мій топ-3 made in Ukraine💙💛.
Mermade💙💛
Mermade - це бренд, який піднімає мені настрій🥰
Мене підкорив цей бренд неймовірно милими пакуваннями та хорошою якістю більшості продуктів.
Завжди коли я дивлюся на ці бальзамчики, кремчики і тд., у мене з'являється усмішка😊.
Різноманітні бокси у Mermade мені також дуже подобаються. Як для подарунку, на мою думку, це чудовий варіант.
Ще дуже радує, що у Mermade з'являються класні та якісні новинки.
Sane
Sane - це бренд, який мене здивував🔥
Я завжди думала, що чим дорожче продукт, то він краще. Але Sane доводить зворотнє. Адже за доволі бюджетну ціну, ми отримуємо дійсно дієві засоби.
P.S. Дуже скоро я розповім про продукти від Sane, завдяки яким мені вдалося значно покращити стан шкіри.
Коментарі (0)