Lily♥️

#MADEINUKRAINE

#MADEINUKRAINE

Коли побачила цей челендж була дуже рада, тому що це так круто– коли ми можемо по-справжньому пишатися тим, що в нашій країні є стільки талановитих і креативних людей, які прагнуть зробити нашу країну кращою, впізнаваною і розказати про нас у всьому світі! І beauty сфера теж не стоїть на місці, зараз ми маємо таку кількість цікавих брендів, які можуть зробити конкуренцію відомим світовим , і це дійсно так! Сьогодні вже багато хто написавх про відомі бренди натуральної косметики і з сегменту масмаркету також. Я все таки вирішила заглянути далі і подивитися, а чи маємо ми ще щось . І так, є луже цікаві!

Отож ділюся з тобою сьогодні своїми фаворитами!

Я вирішила зробити розділення на ніші: догляд, декоративна косметика і те, що не менш люблю це косметика для дому.

ДОГЛЯД💙💛

  • Перший бренд , з ним я знайома вже давно він тебе теж може зацікавити – це EVO derm.

EVO derm – український інноваційний бренд космецевтики, засновницею якого є косметолог з багаторічним досвідом – Оксана Коротка. Бренд має власне виробництво, яке відповідає міжнародним стандартам та має сертифікат GMP, керуються принципами екологічної відповідальності, тому засоби EVO derm не тестуються на тваринах, а усі компоненти є виключно рослинного походження.

"Ми прагнемо надихати своїх користувачів, тому залучаємо авдиторію до екоініціатив, зокрема повертати тару на перероблення. Відкрийте для себе світ EVO derm, закохайтеся у кожен із засобів, текстуру, відчуття на шкірі й, звісно ж, дію та результат." Мені дуже близька ідея цього бренду, тому реко тобі познайомитися ближче!

  • Ще один доглядовий бренд Love&Loss – це український бренд біосумісної доглядової косметики для обличчя, тіла та волосся.

Основне завдання нашого бренду – це створення якісних продуктів з працюючими інгредієнтами. Вони також обирають натуральні компоненти для засобів, тому що саме вони активні та близькі до шкіри. Всі потенційно шкідливі для людини та навколишнього середовища компоненти зведені до мінімуму, таким чином бренд піклується про нас і дбайливо ставиться до природи.

Також бренд категорично проти тестування косметики на тваринах. І це ще один плюс. Всі засоби тестуються в лабораторіях іншими прогресивними методами.

Я дуже хочу їх засоби по догляду за волоссям, бо бачила дуже багато позитивних відгуків.

#MADEINUKRAINE
#MADEINUKRAINE

Найбільше мене зацікавив бренд PUDRA cosmetics – це декоративна косметика українського виробництва.

Поєднання відмінної якості, що не поступається світовим брендам, доступної ціни та широкої палітри популярних трендових відтінків приємно порадує тебе.А ще – це також і професійна косметика, якою користуються навіть візажисти! Особисто я хотіла би розплчати з блиску для губ та неймовірно красивого хайлайтеру.

POETRY HOME — ЦЕ ТВОРЧІЙ ПРОСТІР, КУДИ ПОТРАПЛЯЮТЬ ТІЛЬКИ СПРАВЖНІ ЦІНИТЕЛІ СКЛАДНИХ ПАРФУМЕРНИХ КОМПОЗИЦІЙ.

Але евентуальність тут ширша, ніж просто насолодитися нішевими ароматами. Так нарешті ніша серед українських брендів! Я поціновувач, тому для мене знайомс з цим брендом – це окремий вид задоволення)

Багатогранність ароматних витворів Poetry Home дозволяє шанувальникам високої парфумерії зібрати повну колекцію улюблених композицій в різних інтерпретаціях та концентраціях.

Завдяки щедрій палітрі нішевої продукції ви легко змінюєте настрій і керуєте своєю реальністю. З першим подихом вільно і безтурботно подорожуєте в наймальовничіші куточки нашої планети та поповнюєте власні ресурси.