Oli Seagull

Зраджую Matrix з Kaaral Baco

Зраджую Matrix з Kaaral Baco

Горобина відпрацювала своє і прийшов час фарбуватися. Після експерименту з мідними відтінками я вирішила повернутися до більш холодних. І вже майже брала свою улюблену matrix so colour beauty 5AV, аж раптом згадала, що дуже хотіла спробувати Kaaral Baco Hair Color-Dye,на неї також багато гарних відгуків і підходяща для мене палітра.

Зраджую Matrix з Kaaral Baco

Мій натуральний колір відноситься до палітри 6 відтінків, то ж я беру на тон темніше, щоб при вимиванні не було великого контрасту з відросшим волоссям, тому для себе я обрала відтінок 5.18 світлий каштан попелясто-коричневий.

В тюбіку 100 мл фарби, на мою довжину я беру 50 мл. Це навіть трохи з запасом, я не економлю, бо краще хай буде зайве , ніж не вистачить.

Окисник у мене від Matrix , 3%. Може коли закінчиться, спробую також окисник від Karaal.

По інструкції, для фарбування тон-в-тон співвідношення фарби до окисника 1:1.5.

Запах у фарби квітково-вонючий) Але очі не ріже і це головне!
При розмішуванні утворюється багато комочків, наче творог. Бачила в коментарях, що хтось жалівся на це і в людини нічого не профарбувалось нормально. Але насправді треба просто ретельніше розмішати. Я прям давила пензликом об дно тарілки, наче роблю пюрешку. Це займає трохи більше часу ніж з моїми іншими фарбами, але ні на що не впливає.

В цей раз я нанесла спочатку на корені, а потім на довжину. Далі я буду дивитись як вона буде вимиватися і вирішувати, коли оновлювати довжину , а коли фарбувати тільки корені, щоб не піти в занадто темний.

Витримую 30 хв. Шкіру, доречі, не пече.
Змивається фарба дуже добре і швидко. Бо експеремениуючі я брала такі фарби, після яких на вмивання уходив весь мій 50л бойлер води 😅
Зі шкіри вимивається також добре. Я зовсім трошки прибрала залишки міцеляркою, які не побачила одразу.

Якщо не брати до уваги, що десь я сама не дістала, фарба взялася рівномірно) Волосся після фарбування дууже м'яке і розсипчасте🤩 Мені здається навіть м'якше ніж після Matrix. Для мене це одне з найголовнішого в фарбах, щоб волосся не було жорсткою соломкою.
Колір дуже гарний. Навіть краще ніж уявляла. Я подивлюсь як вона буде вимиватися і є в мене відчуття,що я знову захочу купити саме цю фарбу.