Пишна Оксана

#madeinukraine

#madeinukraine

Теж беру участь в челенджі та розповідаю про свої улюблені українські бренди. Взагалі я вважаю, що українські бренди дійсно круті, вони активно розвиваються, що не робить не тішити. Дякую, makeup, за те що такими челеджами все більше популяризуєте українське.

Торгова марка, в асортименті якої представлені товари для догляду за тілом та волоссям. В них дуже великий асортимент продукції, особливо мені полюбились скраби та батери. Також великий вибір бомбочки для ванни крутого дизайну, що може бути класною ідеєю на подарунок. В складі має більш натуральні інгредієнти, велику кількість олій. Всі продукти вирізняються неймовірними ароматами.

Бренд декоративної косметики який мені особливо полюбився. Бюджет з дуже естетичним пакуванням. Я маю від них хайлайтер (приємна текстура та красиве, делікатне сяйво), олівчик для брів (мені ідеально підійшов колір, коричневий, без рижинки), та тональний крем (дуже гарно лягає на обличчя, не підкреслює лущення та не забивається в зморшки). Плюс постійно виходять різні нові колекції.

Ефективні засоби за доступною ціною. Дуже великий вибір товарів для волосся, обличччя, та тіла. Постійно купую такий кремчик для рук, його дуже зручно носити з собою в сумочці. Також дуже раджу їх антицилюлітний крем, він ну дуууже дієвий. Пробувала ще засоби для волосся, особливо сподобалась кокосова серія.