Пишна Оксана

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Деякий час тому я отримала на тестування лінійку засобів для волосся Inebrya Shecare Glazed. І сьогодні готова поділитись своїми враженнями.

Спершу, варто відмітити чудовий дизайн цієї лінійки. Рожеві, яскраві пляшечки відразу привертають погляд. Але давайте подивимось як засоби справляються зі своїми головними задачами.

#testmakeupclub

Shecare Glazed Shampoo — це шампунь для блиску волосся з ефектом глазурування.

Пахне солодко, нагадує якусь жуйку з дитинства. Віддушка не затримується у волоссі. На мою довжину мені достатньо кількості однієї столової ложки, щоб добре очистити коріння та шкіру голови. Шампунь має гарне піноутворення.

Вже в процесі миття помітно, що волосся в цілому виглядає більш розгладженим, прямим, блискучим на дотик. Стає більш еластичним та зволожені. Та головне для мене, що ретельно очищає від шкірного жиру, не викликаючи лупу або сухості шкіри голови. Тому шампунем я задоволена, та планую придбати його в більшому обʼємі.

Маска для блиску волосся з ефектом глазурування. Назва та обіцянки виробника зацікавили одразу. І не даремно, маска виявилась дуже приємною в використанні та ефективною за дією. Вона чудово справляється з такими задачами:

  • зволожує але при цьому не обтяжує волосся;
  • не позбавляє його обʼєму;
  • усуває пухнастість, волосся виглядає більш гладким;

З цією масочкою моє фарбоване волосся виглядає більш здоровим та доглянутим, робить його м'яким, блискучим і легким у розчісуванні.

Інформація на сайті виробника та на самій пляшечці вказує на те що це змивний догляд для волосся. Але чесно кажучи я його використовувала по іншому, як звичайний спрей для волосся. Не шкодуючи наношу його на підсушене рушником волосся та приступаю до вкладання феном.

Від спрею я очікую полегшення розчісування, зменшення пухнастості та зволоження. Потрібно відмітити, що результат тут виходить миттєвий - волосся відразу піддається розчісування, гребінець буквально ковзає по них без особливих зусиль. Після укладання на фен-брашинг волосся виглядає чудово - м'яке, є гарний глянсовий блиск. Єдиний момент, який мені зовсім не подобається, це навʼязлива спиртова віддушка, яка деякий час ще залишається на волосі.

Краплі-флюїд для блиску волосся з ефектом глазурування. Засіб, який одразу полонив моє серденько. Починаючи своїм зовнішнім виглядом - стильний скляний флакон, який приємно брати в руки. Продовжуючи неймовірно чудовим ароматом, який перебиває та рятує від віддушки, яку залишив спрей. Та закінчуючи тим, що цей флюїд дійсно виконує всі обіцянки виробника.

По текстурі рідкий та легкий, на мою довжину потрібно три натискання. Зовсім не обтяжує волосся, надає йому миттєву м'якість і блиск, зволожує. Візуальний ефект просто вражає волосся - шовковисте, блискуче та сяюче.

Дуже дякую команді Makeup Club та бренду Inebrya за можливість тестувати та відкривати для себе нові засоби.