Pilirina 💛💙

Народний превошинг: старий тренд в оновленому форматі 👇

Народний превошинг:  старий тренд в оновленому форматі 👇

Вона ідеально підходить для розгладження волосяної кутикули жорсткого, пористого, в’юнкого волосся, як у мене. Ніби і аналог кокосів 🥥для волосся, але трохи різний фінально-результативний the end. Кокоси живлять, льон розгладжує. Ну, ви зрозуміли! 😂 Але іноді я їх міксую, тоді виходит чудовий тандем.

Стільки б я не хлопала риби, моє волосся періодично необхідно балувати жирними кислотами. І такого швидкого результату насичення вітамінами, як від натуральних олій, від хімічних масок добитися не можу.

Чим корисна лляна олія для волосся? 🤔

✔️кислоти Омега-3, 6, 9

✔️ретинол

✔️жирні кислоти

✔️вітаміни групи B

✔️токоферол

✔️вітамін F

✔️филлохинон

✔️ лінолева і ліноленова кислоти, які допомагають волоссю рости

Лінолеінова кислота представляє майже 50% складу масла. Компонент бере безпосередню участь у будові клітин волосся, діючи на організм зсередини та інтенсивно живить волосяні фолікули.

А ще лляна олія сприяє зниженню ваги, оскільки ефективно розщеплює жири.

Про це можна багато говорити і раз спробувати.

Рецепт? 🤓

Та все просто - кидаю до мисочки все, що бачу і наношу перед миттям раз у тиждень цю кашу на голову, обмотавши плівкою. Тримаю хвилин 15, не більше, щоб не переживити волосся.

Наприкад: лляна олія (обов’язково нагріти!!!) + будь-яка маска для волосся + яйце + мед. Все вимірюємо стандартною столовою ложкою і вуаля - йдемо змивати і по стандартній домашній схемі кожен для себе миє як хоче. Коротше говорячи, превошинг по-народному! 😂😂😂

Пропоную спробувати всим, у кого на голові кульбабка! Ви будете задоволені, от побачите! 🤷‍♀️

Тільки без фанатизму!🫠

На фото моє волосся, перед яким я зробила вищезгадану масочку а-ля превошинг, висушене звичайнісіньким лінивим способом роздуття вітру дешевим феном зверху-вниз.

Нагадаю - волосся в’юнке, пористе.. Так що не перестарайтеся! 😜