Pryk Lesia

Еволюція моїх 💅

Еволюція моїх 💅

В мене вже був допис про улюблені дизайни за останній час,але завірусився новий тренд на "еволюцію дизайнів" за багато років,і чому б не підтримати його🙈

Почну з того,що любов до довгих нігтів почалась ще давно ,і з короткими я себе зовсім не зручно почувала. Спочатку манікюр я робила сама... звичайні лаки та акрилові фарби,але коли зʼявився гель лак,я круто так підсіла на нього до тепер😅

Моя еволюція пройшла через багато дизайнів і нереально довгу довжину😅 Але P.S.:на всіх фото нігті тільки мої ,не нарощені,ванночки з морської солі робили своє діло і вони були дуже міцними та не ламались.

А тепер до фото,тут я постаралась знайти фото з 2016-2018рр. Зараз смішно,але тоді вони дууууже подобались😍

Еволюція моїх 💅

Тут вже менша довжина і трохи спокійніші дизайни) Знайшла тільки декілька фото ,бо інші кудись пропали🙈

Ці фото вже були в попередньому дописі про манікюр,зараз все частіше однотон або просто база,але деколи є і дизайн☺️

Деполи дуже хочеться спробувати зробити максимально коротку довжину і без покриття,але моя нігтьова пластина дуже маленька і руки виглядають ,як дитячі😅