Світловідбивний консилер з гіалуроновою кислотою.Недарма його всі шукають і хочуть повернути
Bourjois Radiance Reveal Concealer.
Вітаю усіх косметичних маніяків🤚!
Сьогодні розповім про такий консилер, який не лежить маскою, не сушить шкіру навколо очей, не западає в складки, а навпаки - підсвічує, зволожує та робить погляд яснішим.
Це далеко не новинка в косметичному світі, а давно відомий і вподобаний багатьма, хто одного разу його собі купив, - Radiance Reveal Concealer від Bourjois в найпопулярнішому #01 відтінку Ivory.
Об'єм: 7,8 мл.
Погодьтеся, багато що, з цієї категорії декоративних засобів, часто не виправдовує наші очікування: то щось з відтінком, то підкреслює сухість, а на віковій шкірі так взагалі ще більше проблем причиняє.
В даному випадку засіб одразу ж після нанесення на шкіру починає доглядати за нею. Цьому сприяє спеціально розроблена формула, яка включає льодовикову воду гори Монблан і гіалуронову кислоту. Ці компоненти інтенсивно зволожують шкіру в зоні під очима протягом 24 годин, розгладжують зморшки. Завдяки його «талій» консистенції після нанесення консилера на довго зберігається приємне відчуття свіжості.
Ну, на розгладжування зморшок я не претендую, а особливо, щоб це робив декоративний засіб, а от усього іншого не відмовлюся 😉.
Засіб знаходиться в гарному матовому напівпрозорому футлярі, прямокутної форми. Має маленький м'якенький аплікатор, не колючий. Щіточка зручна в плані як поставити точково крапельку, так і пропрацювати більш широку площу. Самого засобу набирає достатньо, вистачає на 2 ока мені, щоб привести все до ладу.
Текстура.
Текстура не щільна зовсім, а навпаки - рідка та легка, але покриття при цьому досить гарне; розподіляється максимально тонким шаром не фіксуючись моментально.
Має здатність трохи окислюватись. Але на моїй шкірі він начебто підлаштовується під неї і цей момент на собі я не бачу особливо.
В мене самий світлий відтінок, але я не скажу, що він підійде для біляночок саме через цей момент.
Використання.
Я використовую по-різному : можу пальчиком для більш щільнішого перекриття, а краще за все і улюбленіший спосіб - це синтетична пухнаста щіточка. Тоді засіб розподіляється максимально тоненько, не перевтяжує зону під очима та не буде виникати проблем з тим, що десь щось скаталось чи запало в зморшки.
В мене не має особливо проблемних синців під очима, але висвітлювати люблю саме внутрішній кутик та впадинку нижче. Якщо бачу, що одного шару мало, чекаю трошки поки зафіксується та наношу ще.
Самий головний бонус цього консилеру, що він прекрасно висвітлює та підсвічує ті ділянки на обличчі, куди ви його нанесли: під очима носогубка, біля крил носика.
Незважаючи на те, що консилер має в своєму складі гіалуронку, я все одно завжди гарно зволожую шкіру, щоб уникнути непередбачуваних казусів.
Також, на власному досвіді можу сказати, що цього краще наносити або до тонального, або ж наче розділяти тональний и консилер, тобто ненашаровувати один на одне. На моїй шкірі тоді ефект підсвічення втрачається і стає менш помітним, а мені потрібен саме він.
Відносно перекриття акне чи проблемних зон, це також йому під силу, але буде не щільне. Це не Tarte. Він вирівняє загальну картину на обличчі.
Дуже задоволена, що він в мене є, хоча зараз його проблема знайти. Повністю виправдовує свої задачі в моєму розумінні. Прекрасна штука серед бюджетних варіантів.
Сподіваюсь була корисною.
З повагою, Ксенія ✨
Коментарі (0)