Yana Osyka

Kaleidos The Space Age Highlighter, G01 Sky Walker, G03 Solar Sailor, G04 Mars Melter

Kaleidos The Space Age Highlighter, G01 Sky Walker, G03 Solar Sailor, G04 Mars Melter

Пакування фантастичне, просто очі сльозились від цієї краси. Металева коробочка, зверху трохи гумова, зображення об’ємне. Сам рефіл має унікальне тиснення. В кожного хайлайтеру своє пакування і свій малюнок на хайлайтері. Ніякі фото і відео не передадуть красу.

Що ж, я намагатимусь заспокоїти свої емоції та розповісти конкретно про кожний колір. З його всіма плюсами й мінусами.

G01 Sky Walker

Сріблясто-блакитні блискітки на прозорій базі. На свотчі виглядає неймовірно, а ось в житті інше питання. При нанесенні блискітки летять по всьому обличчю, тому треба брати маленький пензлик.

Не з усіма рум’янами гарно працює. Якщо наношу зверху на сухі рум'яна, хайлайтер виглядає окремим від макіяжу. Наче я обтерлась новорічною кулькою. Але коли наношу на кремові рум’яна, ситуація значно краща. Виглядає більш цілісно.

Користуюсь в кольорових або холодних макіяжах.

G03 Solar Sailor

Мій улюблений колір. Він є золотим, але в холодну сторону. Це так не стандартно і незвично. Найбільш спокійний з трьох варіантів, тому підходить всюди. Працює з будь-яким тоном, рум’янами. Всюди доречний. Одним словом - розкіш.

G04 Mars Melter

Відтінок є червоно-помаранчевим з золото-персиковими блискітками. При штучному освітлені в ньому можна розгледіти ледве видну базу, але на моїй смуглій шкірі її майже не видно. Через це класно працює з такими ж теплими, персиковими рум’янами. На літо красиво і незвично. А ось взимку не впевнена що це буде мій варіант. З часом подивимось як лягатиме на світлу шкіру.

Загальні особливості для трьох кольорів:

• це не легке сяйво, а блискітки. Треба мати на увазі при купівлі даного продукту
  • хайлайтери не підкреслюють текстуру шкіри. Звичайно, якщо у вас прищик, то він буде сяяти як дискобол. Мій рецепт простий - нанести хайлайтер як завжди, а на прищик нанести тон, чи консилер. І все стає значно краще
  • у всіх трьох кольорах немає явної бази. Тому в анфас хайлайтер не видно, але коли ви повертаєтесь боком - тут вже він сяяння на всі гроші світу
  • суперово виглядає при штучному освітленні. При денному більш спокійне сяйво
  • носяться весь день, дуже стійкі
  • на жаль, фото не завжди передає вірний відтінок хайлайтеру, краще орієнтуватись саме на свотчі

Висновки. Як вже зрозуміло з основного тексту - я в захваті. Це найкрасивіші та найнезвичніші хайлайтери в моїй колекції. Унікальна краса, яка доступна вам за відносно невеликі гроші. Всім любителям нестандартних хайлайтерів раджу від чистого серця.