Kaleidos The Space Age Highlighter, G01 Sky Walker, G03 Solar Sailor, G04 Mars Melter
Продовжуємо огляд продуктів від Kaleidos. Адже, Тік-Ток не дав мені шансу пройти повз хайлайтерів. Довго не могла обрати один колір, тому замовила три найцікавіших (два найдорожчих варіанти я не розглядала, бо жаба давила платити 36 USD).
Пакування фантастичне, просто очі сльозились від цієї краси. Металева коробоч ка, зверху трохи гумова, зображення об’ємне. Сам рефіл має унікальне тиснення. В кожного хайлайтеру своє пакування і свій малюнок на хайлайтері. Ніякі фото і відео не передадуть красу.
G01 Sky Walker
Що ж, я намагатимусь заспокоїти свої емоції та розповісти конкретно про кожний колір. З його всіма плюсами й мінусами.
G01 Sky Walker
Сріблясто-блакитні блискітки на прозорій базі. На свотчі виглядає неймовірно, а ось в житті інше питання. При нанесенні блискітки летять по всьому обличчю, тому треба брати маленький пензлик.
Не з усіма рум’янами гарно працює. Якщо наношу зверху на сухі рум'яна, хайлайтер виглядає окремим від макіяжу. Наче я обтерлась новорічною кулькою. Але коли наношу на кремові рум’яна, ситуація значно краща. Виглядає більш цілісно.
Користуюсь в кольорових або холодних макіяжах.
G03 Solar Sailor
G03 Solar Sailor
Мій улюблений колір. Він є золотим, але в холодну сторону. Це так не стандартно і незвично. Найбільш спокійний з трьох варіантів, тому підходить всюди. Працює з будь-яким тоном, рум’янами. Всюди доречний. Одним словом - розкіш.
G04 Mars Melter
G04 Mars Melter
Відтінок є червоно-помаранчевим з золото-персиковими блискітками. При штучному освітлені в ньому можна розгледіти ледве видну базу, але на моїй смуглій шкірі її майже не видно. Через це класно працює з такими ж теплими, персиковими рум’янами. На літо красиво і незвично. А ось взимку не впевнена що це буде мій варіант. З часом подивимось як лягатиме на світлу шкіру.
Загальні особливості для трьох кольорів:
- це не легке сяйво, а блискітки. Треба мати на увазі при купівлі даного продукту
- хайлайтери не підкреслюють текстуру шкіри. Звичайно, якщо у вас прищик, то він буде сяяти як дискобол. Мій рецепт простий - нанести хайлайтер як завжди, а на прищик нанести тон, чи консилер. І все стає значно краще
- у всіх трьох кольорах немає явної бази. Тому в анфас хайлайтер не видно, але коли ви повертаєтесь боком - тут вже він сяяння на всі гроші світу
- суперово виглядає при штучному освітленні. При денному більш спокійне сяйво
- носяться весь день, дуже стійкі
- на жаль, фото не завжди передає вірний відтінок хайлайтеру, краще орієнтуватись саме на свотчі
Висновки. Як вже зрозуміло з основного тексту - я в захваті. Це найкрасивіші та найнезвичніші хайлайтери в моїй колекції. Унікальна краса, яка доступна вам за відносно невеликі гроші. Всім любителям нестандартних хайлайтерів раджу від чистого серця.
Коментарі (0)