Чи справді консилер Eveline Cosmetics Magical Perfection Concealer бюджетний аналог Clarins Instant
Спойлер я обожнюю консилери eveline
Хочу з вами поділитися моїм відкриттям . Цей консилер , не купувала раніше через противоречиві відгуки. Та мене спокусило його упакування.
Цей зручний дозатор , гарантує , що мікроби не будуть розмножуватисяу у флакончику з консилер , так-як, продукт не контактує зі шкірою на пряму .
Легка текстура. Для мене це величезний плюс, тому що, я не люблю відчуття "важкості" на обличчі.
Не дивлячись на легку текстуру, добре перекриває недоліки . Якщо у вас сильне акне на обличчі, то цей консилер, його не перекриє. Але з синнячками та поодинокими висипаннями справляється чудово.
Та , що дуже важливо для мене , не викликає висипань, у моєї проблемної та чутливої шкіри.
Не сушить шкіру протягом дня.
Дуже бюджетна ціна , для обʼєму - 15 мл.
Чи справді це бюджетний аналог clarins
На жаль, я не встигла протестувати консилер Clarins Instant Concealer. Так-як, його зняли з виробництва 🥲
Але у багатьох популярних Бʼюти - блогерів, бачила що цей консилер від eveline порівнювали з ни м, та щей надалі у своїх туторіалах використовували саме його.
Якщо ви любитель легких текстур та "освіжаючого макіяжу" , без маски на обличчі. Вам варто спробувати цей цікавий продукт. Щира рекомендація.🫶🏻
Коментарі (0)