🪽Kate Rina🪽

Із гадкого каченя в лебедя 🪽

Із гадкого каченя в лебедя 🪽
Із гадкого каченя в лебедя 🪽
Із гадкого каченя в лебедя 🪽

Мої вікові зміни видно неозброєним оком . Але те яка трансформація відбулася у мене в середині , не побачить ніхто . Що ми приховуєм в собі , завжди відображається на нашій зовнішності.

Всі події в моєму житті відображені на моєму лиці . Багато щастя є в моєму житті ! Наприклад найбільше, я отримала від народження своїх дітей . Гортаючи старі фото , я зрозуміла що після їх появи я стала красивіше ! Взагалі я ніколи не вважала себе гарною, завжди закомплексована, у мене періодично був період коли я страждала депресією і часто із за зовнішності, просто не хотілось жити , хоча у мене все було для повноцінного щастя !

Негативний слід на моєму лиці залишила війна , сильний стрес , зʼявились нові зморшки і сиве волосся 😔Але в середині вона мене змінила назавжди! Я почала цінувати своє життя ! Я радію кожній хвилині ! Я бачу щастя в дрібницях . Я люблю все те що мене оточує, люблю свою сімʼю і всіх рідних мені людей . Матеріальні речі відішли на останній план , найдорожче це те що не купити ні за які гроші ! На свою зовнішність я теж стала дивитись по іншому , стала себе любити !

Дівчата, цінуйте і любить себе такою якою ви є , не слідуйте навʼязливим шаблонам , не має ідеалу краси , і вона не вічна . Кожна дівчина , жінка унікальна і красива у будь якому віці !

Не відкладайте життя на потім , воно таке коротке ! Всі ідоли краси настільки різні що ніяких закономірностей просто не знайти! Хочети бути красивими ? Просто полюбите себе ! Просто скажите собі:Я красива, тому що це Я❤️ І не потрібно себе порівнювати з кимось , вважати кращє чи ні ! Просто знайте: ви -це Ви ❤️

Із гадкого каченя в лебедя 🪽
Із гадкого каченя в лебедя 🪽

Такою я стала 🪽