Pilirina 💛💙

Kerastase, ти моя любов! 💜

Kerastase, ти моя любов! 💜

Олію для освітленого волосся Kerastase Blond Absolu Huile Cicaextreme я хотіла спробувати давненько,і коли трапилася гарна знижка на неі, не роздумуючи придбала.

До цього роками користувалася олійною CHI Royal, про яку вже писала раніше. Та беззаперечно класна, але Kerastase - то зовсім інший рівень.

Я можу користуватися величезним асортиментом для волосся, починаючи від звичайних, бюджетних шампунів, закінчуючи профами, але Kerastase придбала вперше. Для мене олійка - це не просто фінішний ритуал. Вона пригладжує та утихомирює моє густе, пористе, в’юнке волосся. Можу впевненно сказати, що спреї та олійки для мене - найважливіші у догляді.

І я просто закохалася! Тепер лиш розумію, що рекламні гасла про те, що засоби від Kerastase містять у собі 80% основного догляду - не пусті обіцянки виробника.

Blond Absolu Huile Cicaextreme перевершив усі сподівання!

Користуюся ним коли хочу: після миття, перед укладанням, на сухе волосся ( подобається найбільше). При цьому волосся не переобтяжене, моі антенки на голові не кличуть НЛО, волосся зволожене, блискуче та розсипчасте. Прибирає статистику та максимально зменшує пухнастість.

А ще воно дууууже економне! За кілька тижнів я використала, мабуть, кілька міліків. 🙈

PS Фото на третій день після миття волосся, якщо що 👌

Склад:

CYCLOPENTASILOXANE - DIMETHICONOL - PARFUM / FRAGRANCE - LIMONENE - HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL - LINALOOL - CITRONELLOL - TOCOPHEROL - LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER/LEAF EXTRACT

Якщо у вас пошкоджене, освітлене, пористе волосся та сухі кінчики, то Kerastase ідеально підійде! Кожна копієчка, витрачена на цю олійку того варта! ☝️