Повний макіяж одною палетко!
Барбі макіяж! Та як зробити макіяж за допомогою палатки Revolution Pro Crystal Luxe Face Palette
Для мене стала відкриттям палетка від Revolution Pro Crystal Luxe. Вона дозволяє зробити макіяж як і у рожевих тонах так у нейтральних бежевих та темних. Тобто все можливо використати на свій смак. Текстура рефілів неймовірно мʼяка, тушться добре, пігмент достатньо яскравий.
у даному макіяжі я використала всього 5 товарів Це:
- Палетка для макіяжу обличчя Revolution Pro Crystal Luxe Face Palette Berry Flush , 😍 моя любов!
- Тональний засіб для обличчя Colour Intense BB Cream 03 Бежевий теплий. Не поганий) Вартує своїз грошей.
- Фіксувальний гель для брів GlamBee Fixing & Care Brow Gel. Фіксація середня, консистенція водички. Буду закінчувати і більше не куплю.
- Туш для вій Pastel Show Your Look Mascara. Це мій фаворит, дуже гарно подовжує вії😍 Рекомендую!
- Рідка помада для губ Bogenia Liquid Matte Lipstick Spice Travel BG720, 001 Hawaiian Cherimoya. Коштує не дорого, не стійка, сушить губи. Не рекомендую!
Ось так, за допомогою 5 предметів можна зробити повний макіяж. Але як що у вас жирний тип шкіри, вам знадобиться 6 предмет , це пудра! Всім добра😁
Коментарі (0)