Pilirina 💛💙

Фото зараз і 22 роки тому…

Фото зараз і 22 роки тому…

Я з чоловіком - саме та пара, які виросли разом, переживши всі перепетіі перших, душевних поривів у юному віці. Ох, ці закоханості у всіх, тільки не в один-одного! Так, ми були саме тими друзяками, які плакали один-одному у жилет, закохуючись не в тих людей.

І ось наслідок - 22 роки разом!

Разом з тінейджерських часів. Ні, ви не подумайте, що попа до попи, було багато негараздів у вигляді мого першого шлюбу.

Але цей фактор зник сам по собі 💨

Ми обожнюємо косметичний ринок, разом обираємо навіть мені лаки для нігтів, хоч чоловік у досить високому званні підполковника і він цих жіночих штучок, як на диво, не цурається.

Хоча були часи, коли я щиро раділа, як під ялинку мені мій Бодік підклав шампунь Dove. 🙈 О, це будо давно! Зараз ми з цього сміємося, але тоді для нас кожна копієчка була на рахунку. Я називаю це найкращим подарунком до Нового року у можму житті, бо нам було ох як тяжко.

Можу впевнено сказати, що ми - щаслива сім’я! Чекаємо Перемогу, бо я, поставивши на кон свою кар’єру, виховую зараз двох синів ( на жаль, старший не любить фотографуватися, як і всі підлітки) , а чоловік там, здобуває Перемогу! 🇺🇦

А як ваша половинка відноситься до жіночих забаганок? Наприкад, я стараюся не просити грошей, навіть у декреті, сиджу на власних проєктах, коли є час і малюк спить. Принаймні, на косметику всім ( та вже й на круті парфуми не тільки собі) чесно заробляю. Дуже багато заощаджую завдяки нашому Клубу.

Цікаво почитати, як ваша половинка сприймає ваші прихоті. Поділіться, будь ласка, досвідом.

Фото зроблено кілька днів тому)