YuliHrytskoff

Захисна зволожувальна маска для волосся з вівсяним молоком Garnier

Захисна зволожувальна маска для волосся з вівсяним молоком Garnier

Будучи «щасливою» володаркою пошкодженого, доволі сухого по довжині волосся, особливу увагу серед всього арсеналу доглядових засобів для волосся я приділяю саме маскам.

В даному дописі я хочу розповісти про масочку від Garnier, яка надзвичайно мені сподобалась, але яка чомусь не представлена в стаціонарних магазинах України, зате дуже поширена в країнах Європи - Захисну зволожувальну маску для волосся з вівсяним молоком Garnier. Але є й добра новина – її можна купити на Мейкапі, оформивши доставку з ЄС)

Оформлення виконане в доволі традиційному стилі для масок Garnier – якісна випукла пластикова баночка, що закручується кришечкою. Дизайн витриманий в дуже ніжних молочно-перламутрово-рожевих тонах – мені імпонує!) На банці є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Єдине, під кришкою не було ніякої захисної мембрани, що вважаю недоліком оформлення, адже, по-перше, невідомо, чи до мене хтось часом не відкривав ту банку і, по-друге, частина маски при транспортуванні виливається в кришечку…

Об’єм маски – 300 мл.

Склад маски, звичайно, досить посередній, більшість компонентів – синтетичного походження й далеко не самих корисних, але виробник робить акцент саме на відсутності у складі парабенів. Проте у складі є й рослинні складові, наприклад, екстракт вівса, який відомий своїми зволожувальними, живильними та антиоксидантними властивостями; та рисовий крохмаль, який в косметичних засобах виконує пом’якшувальну та захисну дію.

Але, чесно кажучи, посередній склад масок для волосся, як і більшості інших змивних засобів, мене не лякає, я ретельно перевіряю склад тільки тих косметичних засобів, що наносяться на шкіру голови чи поглинаються самою шкірою.

Консистенція в маски кремоподібна, досить густа, однорідна. Після нанесення на волосся не тече, тому можна з комфортом продовжувати приймати душ/ванну. Дуже легко розприділяється по мокрому волоссю, наче підтаюючи, та обволікає кожну волосинку, роблячись на волоссі прозорою.

Колір - білий.

Запах – надзвичайно приємний! Пудрово-солоденький, з молочними нотками, але не приторний і не нав’язливий. Мені нагадує запах молочних карамельок. Чесно кажучи, цю маску варто купити навіть тільки із-за її аромату!) Запах доволі довго залишається на волоссі, але після його висихання робиться ледь помітним, звучить, наче легенька димка, і відчувається, тільки якщо внюхуватись у саме волосся. Запах парфумів не перебиває.

Змивається маска легко та швидко, залишаючи полотно волосся дуже гладеньким.

Розхід економний за рахунок дуже густої текстури маски.

Використовую я маску стандартно: мию голову за допомогою шампуню, ретельно віджимаю волосся від зайвої вологи і масажними рухами наношу достатню кількість маски по довжині волосся, не торкаючись коренів. Залишаю маску на волоссі мінімум на 10 хвилин, якщо є час - то й на довше. Потім ретельно промиваю волосся водою, промокаю рушником і даю йому висохнути або природнім шляхом, або ж, що рідше, з допомогою фену. Щоб не переживити волосся, застосовую маску 1-2 рази на тиждень.

Ефект від маски відчувається вже на етапі її змивання з волосся – воно на дотик, навіть будучи вологим, стає неймовірно гладеньким!

Після висихання волосся блискуче, живе (це навіть моє пошкоджене і пересушене!), гладеньке, не стирчить в усі сторони, кінчики також виглядають доволі непогано. Дуже легко розчісується та робиться розсипчастим.

Тобто від маски я бачу реальне зволоження і догляд!

Маска волосся не обтяжує, але самі волосинки робить більш плотними.

Об’єм не краде, але й не добавляє.

Волосся маска не бруднить, на звичний графік миття голови не впливає.

Підводячи підсумки, скажу, що Захисна зволожувальна маска для волосся з вівсяним молоком Garnier мені дуже сподобалась, навіть не зважаючи на доволі посередній синтетичний склад! Після її використання волосся виглядає живим, більш доглянутим, блискучим та надзвичайно ароматним! Як для мас-маркету – чудовий результат! Вартує покупки однозначно!