Захисна зволожувальна маска для волосся з вівсяним молоком Garnier
Прекрасна робоча маска з неймовірно приємним ароматом, яка реально зволожує волосся та надає йому дуже доглянутого вигляду!
Будучи «щасливою» володаркою пошкодженого, доволі сухого по довжині волосся, особливу увагу серед всього арсеналу доглядових засобів для волосся я приділяю саме маскам.
В даному дописі я хочу розповісти про масочку від Garnier, яка надзвичайно мені сподобалась, але яка чомусь не представлена в стаціонарних магазинах України, зате дуже поширена в країнах Європи - Захисну зволожувальну маску для волосся з вівсяним молоком Garnier. Але є й добра новина – її можна купити на Мейкапі, оформивши доставку з ЄС)
Оформлення/дизайн
Оформлення виконане в доволі традиційному стилі для масок Garnier – якісна випукла пластикова баночка, що закручується кришечкою. Дизайн витриманий в дуже ніжних молочно-перламутрово-рожевих тонах – мені імпонує!) На банці є вся необхідна інформація про засіб від виробника.
Єдине, під кришкою не було ніякої захисної мембрани, що вважаю недоліком оформлення, адже, по-перше, невідомо, чи до мене хтось часом не від кривав ту банку і, по-друге, частина маски при транспортуванні виливається в кришечку…
Об’єм маски – 300 мл.
Характеристика властивостей
Склад маски, звичайно, досить посередній, більшість компонентів – синтетичного походження й далеко не самих корисних, але виробник робить акцент саме на відсутності у складі парабенів. Проте у складі є й рослинні складові, наприклад, екстракт вівса, який відомий своїми зволожувальними, живильними та антиоксидантними властивостями; та рисовий крохмаль, який в косметичних засобах виконує пом’якшувальну та захисну дію.
Але, чесно кажучи, посередній склад масок для волосся, як і більшості інших змивних засобів, мене не лякає, я ретельно перевіряю склад тільки тих косметичних засобів, що наносяться на шкіру голови чи поглинаються самою шкірою.
Консистенція в маски кремоподібна, досить густа, однорідна. Після нанесення на волосся не тече, тому можна з комфортом продовжувати приймати душ/ванну. Дуже легко розприділяється по мокрому волоссю, наче підтаюючи, та обволікає кожну волосинку, роблячись на волоссі прозорою.
Колір - білий.
Запах – надзвичайно приємний! Пудрово-солоденький, з молочними нотками, але не приторний і не нав’язливий. Мені нагадує запах молочних карамельок. Чесно кажучи, цю маску варто купити навіть тільки із-за її аромату!) Запах доволі довго залишається на волоссі, але після його висихання робиться ледь помітним, звучить, наче легенька димка, і відчувається, тільки якщо внюхуватись у саме волосся. Запах парфумів не перебиває.
Змивається маска легко та швидко, залишаючи полотно волосся дуже гладеньким.
Розхід економний за рахунок дуже густої текстури маски.
Використання, результат та мої враження від маски для волосся
Використовую я маску стандартно: мию голову за допомогою шампуню, ретельно віджимаю волосся від зайвої вологи і масажними рухами наношу достатню кількість маски по довжині волосся, не торкаючись коренів. Залишаю маску на волоссі мінімум на 10 хвилин, якщо є час - то й на довше. Потім ретельно промиваю волосся водою, промокаю рушником і даю йому висохнути або природнім шляхом, або ж, що рідше, з допомогою фену. Щоб не переживити волосся, застосовую маску 1-2 рази на тиждень.
Ефект від маски відчувається вже на етапі її змивання з волосся – воно на дотик, навіть будучи вологим, стає неймовірно гладеньким!
Після висихання волосся блискуче, живе (це навіть моє пошкоджене і пересушене!), гладеньке, не стирчить в усі сторони, кінчики також виглядають доволі непогано. Дуже легко розчісується та робиться розсипчастим.
Тобто від маски я бачу реальне зволоження і догляд!
Маска волосся не обтяжує, але самі волосинки робить більш плотними.
Об’єм не краде, але й не добавляє.
Волосся маска не бруднить, на звичний графік миття голови не впливає.
💗💗💗💗💗
Підводячи підсумки, скажу, що Захисна зволожувальна маска для волосся з вівсяним молоком Garnier мені дуже сподобалась, навіть не зважаючи на доволі посередній синтетичний склад! Після її використання волосся виглядає живим, більш доглянутим, блискучим та надзвичайно ароматним! Як для мас-маркету – чудовий результат! Вартує покупки однозначно!
Коментарі (0)