TheBalm Hot Mama! Shadow/Blush
Надто популярні рум’яна у свій час. Дюп на Nar Orgasm. Та й просто красивий колір. Це все про TheBalm Hot Mama!
Я завжди цікавилась естетикою пін-апу. І як тільки побачила бренд TheBalm, моє серденько стало битись частіше. Але таку красу не могла собі дозволити, бо студентка й економія то моє друге ім’я. Що ж робити? Чекати знижок і мріяти.
Ось перша мрія - я за кордоном, в милому місті Тарту. Почала обхід по торговельному центру в пошуках найбажанішого і найвідомішого магазину на букву S (в той час я не знала що він є не у всіх європейських країнах). Звичайно ж, його не знайшла, але придивлялась до місцевого аналогового магазину. І там був бренд TheBalm і ці рум’яна в мініверсії. Звичайно я не встояла від такої милоти й придбала їх.
свотчі рум'ян
Пакування картонне, приємне і маленьке за розміром. Ідеально для косметички в подорож. Є невелике дзеркальце, воно не дуже зручне, але як експрес варіант підійде. Картинка з гарною леді чітка, колір не вицвів з часом.
Рум’яна є персиково-рожевими з золотим сатином. Досить освіжаючий і літній варіант. Звичайно ж, порівнювала з Nars Orgasm. TheBalm на свотчах значно вигравали внаслідок своєї насиченості і яскравості.
макіяжі з рум'янами
А ось про яскравість я не просто так згадала. Рум’яна сильно пігментовані. Потрібно набрати зовсім трохи продукту на пензлик і цього вже буде достатньо. Якщо буде блідувато, краще додати ніж затирати це тоном.
Не впевнена що це колір для світленьких дівчат. На мені з засмагою виглядає як раз. Але взимку стає трохи не в тему, через свою явну теплість.
Стійкість залізна. Я боюсь помилитись, але думаю що це найстійкіші рум’яна в колекції. Вони витримувати все від просто макіяжу для прогулянки на 2 години, до 14 годинного тріпу по всім музеям європейських міст.
висновки
Ці рум’яна в мене давно, але я їх люблю як в перший день. Хоч і мають вони певну ямку, вони все одно красиві. На літо досить універсальні та доречні до будь-якої дорожньої косметички. Раджу всім смуглявим. Вигляд свіжості й виспаності вам забезпечений.
Коментарі (0)