Oli Seagull

Найкращій сухий шампунь від Batiste

Найкращій сухий шампунь від Batiste

Я не вперше маю цей шампунь, але з останнього пройшло вже дуже багато років.
Користуюсь я ним не для подовження свіжості, а для екстрених випадків, коли терміново треба кудись бігти, а на голові масний млинець .
На цей раз обрала цікаву лімітовану версію з диво-жінкою.

Він є універсальним для всіх типів волосся. І серед всіх батістів які в мене були, показав найкращий результат!

Запах пудрово- солодкий, ненав'язливий.
Розпилювач дуже зручний. Можна контролювати силу натиску і зробити, як один гігантський пшик на всю голову, так і точково обережно пройтись по проблемним зонам.

Найкращій сухий шампунь від Batiste

За декілька років з'явилось більше способів нанесення сухого шампуню і я спробувала начебто всі . На фото моє волосся на третій день після миття голови.

1.Наносити на гребінець, а потім на голову - такий варіант мені не сподобався, бо більшість засобу залишається на гребінці.

2.Варіант з нанесенням на помите волосся. Мені також не підійшов.
Я не помітила сильну різницю, як без нього, або ж вона така мінімальна, що всеодно для свого комфорту я б краще помила голову.
Ну і мені не дуже подобається перспектива забитих пор на голові.

3.Варіант самий стандартний. Наносити за потребою, просто розпилюючи безпосередньо на волосся.
Після розпилення я вспушую волосся руками, а потім ще проходжусь гребінцем. Перші хвилин 5 зовсім трохи можна побачити білий наліт, але він потім повністю зникає. Для порівняння, батіст оригінальний і з вишнями все-таки трохи залишаються на волоссі. Не те, щоб його дуже було видно, але якщо придивлятися, то помітно. Шампунь з диво-жінкою навіть на моєму темному волоссі зникає, заливши тільки свіжість без масного блиску.

Взагалі я б не рекомендувала наносити сухі шампуні на постійній основі і тим паче одразу після миття, бо як не крути це не змивний засіб і може мати не дуже хороший вплив на шкіру голови.


Сухі шампуні ідеальні на термінові випадки та в дорогу. Є міні-версії, які ще більш комфортні для подорожей.

Якщо ви бачити білі краплинки на фото, то це не сухий шампунь, а лупа , яка з'явилась після використання шампуню Гарніє 😑 Вже скоро напишу відгук і на нього.