MAXIMOVA🌷

Чудовий бокс Shelly

Чудовий бокс Shelly

Shelly український виробник професійних засобів для манікюру та педикюру. Тут ви можете подивитись розпаковку боксу https://club.makeup.com.ua/post/15302/

Цей скраб чудовий!!! Один з найкращих, яким я коли-небудь користувалась😍 Зручне упакування, баночка має захисний клапан. Текстура густа, абразивні частинки цукрові, досить великі. З часом не збився комками. Я використовую його лише за призначенням для рук та ніг. Для інших ділянок тіла скраб буде агресивним.

А аромат! Він мене покорив🥰 я відчуваю нотки лаванди і свіжість чоловічих парфумів (особисте враження).

Під час скрабування перетворюється на білу емульсію. Після використання шкіра очищена, зволожена, м’яка і доглянута. Навіть не хочеться наносити додатково крем.

Оцінка 10 з 10!🤩

Тут на відео скраб в дії на ніжках, перед процедурою шкарпеток😊

Тут я трохи пішла не за інструкцією. Спочатку обробила пемзою потрібні ділянки стоп, зняла покриття з нігтів, а тоді поскрабувала та одягла шкарпетки.

Упакування продумане, кожна пара має індивідуальний пакетик з наліпками , які фуксують шкарпетку на гомілці.

Розмір шкарпеток великий, підійде для всих, всередині багато рідини. Тримала їх 30 хвилин. Потім обробила кутикули, вони помякшились і їх було легко видаляти. В результаті вау ефект на пятках і зволожені красиві доглянуті ніжки та нігті в цілому!

Оцінка 10 з 10!

Відео процедури🎞️

Скажу чесно, це найменш досліджений мною засіб з боксу. Не особливих маю проблеми з ароматними ніжками. Але на носі осінь, я думаю спрей знадобиться і я зроблю на нього окремий відгук згодом.

Велика баночка в якій знаходиться порошок з пелюстками троянди (естетика😻) аромат аналогічно трояндовий🌹

Спочатку перед процедурою я зробила скрабування💜

Це мій перший досвід гідрогелевої маски😊 змішувала її з водою обережно але комочки все ж таки залишились. Потрібно набити руку. І працювати потрібно швидше було. На одну руку маска лягла добре, на іншу вже бралась комками. І хоч візуально виглядає не дуже, та ефект був класний! Маска знімалась практично одним шматком.

Ефект помітний одразу. Шкіра зволожена, більш гладенька, рельєф рівніший. Ручки виглядали дуже доглянутими. Чудова домашня спра процедура!

Оцінка 10/10

Ця баночка вже місяць у мене на тумбі біля ліжка для вечірньої рутини💕 Флакончик з матового скла з піпеткою. Консистенція олії рідка, майже як вода. Має аромат солоденької цукерочки.

Коли відкриваєш - з стінок піпетки стікає олійка, і я трошки торкаючись нею наношу на пальчики, щоб вийшло не забагато. Потім втираю в кутикули. Всотується вона за 5-10 хвилин. Користуватись потрібно регулярно, тоді кутикула виглядає доглянутою, без сухості. Розхід дуже економний, здається на пів життя вистачить😄

Користуюсь з задоволенням!

Оцінка 9 з 10 через упакування. Я більше люблю формат у виді фломастера з пензликом. Але це вже забаганки. У Shelly є і такий вид олійки, зверніть увагу😉

Цей засіб тестувала мама, вона зараз ходить якраз без покриття на нігтях і може повноцінно оцінити дію.

Ця олійка теж дуже рідка та схожа за текстурою на попередню з екстрактом суниці. Мамі сподобалась, кутикули та нігті завжди були в доглянутому стані. Єдине завуваження було за упакування, знову ж таки, мамі теж зручніше коли є щіточка😊

Оцінка 9/10