Крутий аромат за невеликі гроші Zara Red Temptation = Baccarat Rouge? 💖🫶🤔
Mood: шовкова спідниця, шкіряні сандалії, засмагла шкіра, дзвін прикрас, впевненість у собі і своїй привабливості. Zara Red Temptation - "червона спокуса", аромат Baccarat Rouge 540, але в 20 разів дешевше❤️
Мені сподобалися Baccarat Rouge 540, але 15к на парфум я поки що не заробила 🥲💵, плюс побоялася купувати навіть 10мл, так як аромат специфічний і з ним можуть не скластися стосунки
У цей час у пінтересті натрапила на такі картинки з аналогами відомих парфумів у Zara і вирішено було замовити Red Temptation
Ви до речі користувалися колись парфумами із Zara? Мене тішить їх якість і відсутність "дешевизни" в ароматах. У мене були Lily Pad Zara, які тепер не випускають, досі сумую за ними.
Опіс:
Початкова нота: Гіркий апельсин, Коріандр, Шафран
Нота серця: Білі квіти, Жасмин, Праліне
Кінцева нота: Амбра, Деревинні ноти, Мох, Мускус
У мене 30 мл, привезені з німецької Зари, коштували там 12.95 EUR (на Makeup коштують близько 800 грн та швидка доставка👍)
Не вмію професійно розрізняти та виділяти аромати у парфумі, але що можу відзначити:
- відчуваю аромат йоду, солодощі - мені подобається,
- запах дуже багатий, дорогий,
- стійкість на 9/10,
- компліменти на аромат отримую регулярно
Сам флакон зручний, симпатичний, розпорошується чудово, можна навіть регулювати натискання та бризнути на себе не "повний пшик"
Хочу зауважити, що аромат дуже незвичайний, і його, як і оригінал, варто розпорошувати на шкіру для правильного розкриття (хоча при носінні на одязі, він зберігається на ньому до прання, що мені дуже подобається 💕)
Чи варто купувати?
– 100% не всім. Зайдіть до найближчого парфумерного і протестуйте Бакарат - якщо сподобається, тоді, швидше за все, сподобається і Zara.
Що думаєте про аромати Zara?
Як ставитеся до знаменитої Baccarat Rouge 540? 💖 / 👎
Коментарі (0)