Julia S

Girlwood Goddess Power – це бездоганне фінішне покриття!

Спробувала я цю пудру, і тепер це мій фаворит. Далі я вам росповім про її переваги та властивості:

1. Матуюча функція: Goddess Powder допомагає контролювати надмірний блиск шкіри, забезпечуючи матовий ефект. Це особливо корисно для людей з жирною або комбінованою шкірою, а також влітку, коли шкіра може більше сяяти.

2. Згладжування тону шкіри: Пудра допомагає згладити тон шкіри і приховати дрібні недоліки, надаючи обличчю рівномірне покриття.

3. Фіксація макіяжу: Вона може служити як фіксуюча пудра, яка допомагає зберегти макіяж недоторканим протягом дня.

4. Прозора формула: Така пудра зазвичай підходить для будь-якого відтінку шкіри, оскільки не містить пігментів і не залишає білих слідів.

5. Велика вага: 14 грам - це досить значуща кількість продукту, яку можна використовувати протягом тривалого часу.

6. Спосіб нанесення: Для гарного та невагомого нанесення краще використовувати круглий пензлик, також можна використати і пухівку яка йде у комплекті.

7. Можливість застосування: Goddess Powder можна використовувати на очищену шкіру для контролю над жирним блиском, після тонального крему для поліпшення текстури шкіри або для закріплення макіяжу.

Це дуже гарний продукт для створення бездоганного макіяжу та забезпечення матового фінішу. Її текстура дуже невагома. Дуже крута штука, ще і від українського виробника!