Ксенія 💫

Неймовірні🔥бюджетні тіні, які виконують ще й роль делікатного хайлайтеру.

Неймовірні🔥бюджетні тіні, які виконують ще й роль делікатного хайлайтеру.
Неймовірні🔥бюджетні тіні, які виконують ще й роль делікатного хайлайтеру.

Вітаю, прекрасних пані 🌷!

Хоча б раз в житті хоч одна з нас замислювалася про те - якби прекрасно було мати такий декоративний засіб, який може замінити декілька. Я особисто обожнюю такі, коли відтінок помади, наприклад, дозволяє зробити і кремову корекцію або ж використати її в ролі рум'ян. Але в даному випадку впринципі це більш реально, а от віднайти таке, що можна на 200% замінити хайлайтер, та красивый хайлайтер, тут вже дещо складніше.

Сьогодні не буде багато слів, сьогодні буде багато фото та відео😁, бо таку красу не можна передати лише по фото.

Я говорю про Ombre A Paupieres Boite Ronde Creme-Poudre від Bourjois у відтінку GENEROSE 02.

Тіні мають 1,7 гр.

Лінійка - Ronde Creme-Poudre.

Тіні від Bourjois насправді нереальні (такі однушки), візьми хоча б який відтінок. Неймовірна кремово-пудрова текстура засобу дозволяє легко наносити тіні й рівномірно розподіляти їх по всій поверхні повік.

Ці тіні є у варіаціях - матовій, сатиновій і перламутровій.

В мене сатинові GENEROSE 02.

Що являє собою цей відтінок? Це одночасно і колір шампанського з відтінком ледь рожевого (можна навіть назвати в деякій мірі дуохром). Це не яскраві блискітки, а ніжні переливи, дрібненькі максимально.

Дуже важко піймати все різномаїття цього неймовірного відтінку, але я намагалася.

Більш за все і частіше я використовую його саме як хайлайтер на повсякдень. Це саме той випадок, коли бажаєш делікатного сяйва, яке не буде привертати увагу, а лише додавати шарму 😍. Дуже імпонує мені цей відтінок в "макіяжі без макіяжу" з корекцією обличчя лише. От нічого зайвого та ніякого to mutch.

Тіні шовковисті, легко наносяться та тушуються. Можна зробити як напівпрозорий шар, так звичайно і більш насичений. Саме насиченим я оформлюю внутрішній кутик ока.

Основна їх особливість, що їх блискітки нікуди не осипаються ні при нанесенні, ні впродовж дня.

А також дуже економні 👌

Для порівняння показала їх насичення з базою для повік та без. Так, з базою більш інтенствніше проявляється рожевий відтінок(мені в чомусь нагадує рожеве золото), що також в них присутній. Для повік вважаю, краще наносити з базою, а от як хайлайтер - буде більш колір шампанського.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨