Соковитий допис 🧡
Враження про бокс з челенджу #showhowitwastomakeupclub + Враження про Шампунь "Банан", живлення для сухого і дуже сухого волосся.
Почну з початку 😅 Тільки відкривши боксиком, я була вражена ароматом, що з нього полинув 😍 А ця яскраві баночки! Як перебороти себе і намазюкати все зразу?😅 Garnier як завжди на шампуні і бальзамі залишає попередження: Не ковтати) Дякую за нього, адже аромати дуже апетитні😍.
І окремо дякую за дуже якісну коробочку на магніті, для неї точно знайдеться застосування 😉.
А ще хочу подякувати команді MakeUp Club, Strange Love та усім дівчатам, що розпочали такий теплий та ностальгічний челендж❤️❤️❤️.
А ще подяка MakeUp Club та Garnier за чудовий боксик турботи за волоссям🧡🧡🧡. Я дуже рада, що маю можливість спробувати яскраві та ароматні новинки від Garnier🥰.
Шампунь для довгого, тьмяного волосся "Ананас. Сяюча довжина"
Шампунь має чудовий аромат ананосової жуйки, консистенцію звичайного шампуню Garnier прозорого кольору, але легко піниться.
Не викликав дискомфорту, швидшого забруднення і тд. Добре і ніжно очистив шкіру голови, а піна легко текла довжиною, тим самим очищуючи її.
Тут мав бути розбір складу, але він дуже здоровий всього підряд, тому буде фото з баночки, сподіваюсь на добросовісність виробника. Насправді, ефект шампуню дуже схожий на ефект від інших шампунів серії Fructis SuperFood, чудово очищає, має яскравий приємний аромат.
Бальзам-ополіскувач для довгого, тьмяного волосся "Ананас. Сяюча довжина"
Бальзам мене дуже приємно вразив текстурою, вона надзвичайно свіжа та приємна, мені схожа на дуже густий йогурт😅 Теж має аромат ідентичний шамупню). Колір білий з жовтим відтінком.
На волосся наноситься легко і швидко. На цьому етапі я просто чекаю декілька хвилин, щоб змити, а потім нанести маску (тестувала цілою лінійкою).
Змивається теж легко. Цю кількість наносила від середини довжини.
Маска для довгого, тьмяного волосся "Ананас. Сяюча довжина"
Її величність – маска 👑
З тих, що я пробувала ця ну дуже густа і вона дуже класно наноситься, адже через густоту практично не падає і все йде на волосся)) Колір тут теж якись білий з жовтим відтінок. Аромат трішки яскрвіший, але теж ананасової жуйки, дуже яскравий і класний.
Змивається досить легко. Але я реально кайфанула від текстури самої маски (ще раз нагадаю яка вона класна), бо зазвичай там половина падає при нанесенні, а тут все потрапляє на волосся і робить його гладеньким.
Ефект від Ананасової серії 🍍
У мене досить позитивні враження про цю серію: аромат дійсно залишається на довго (думаю, це маска дає такий результат), волосся легко розчісується, немає посічених кінчиків, саме волосся гладеньке і є об'єм. Нічого не магнітиться, не літає, голова брудниться як завжди.
Хоча ананасова серія обіцяє, що не буде обтяження, я трішки його відчула, але це очікувано, адже зазвичай не наношу бальзам і маску разом, для мене цього забагато. Тому, якщо буду наносити окремо і чергувати, ефект буде кращий.
Яке враження про ананасову серію?
Мені здається, що виробник взяв усе краще від всіх інших серій, врахував їхні мінуси і зробив ананасову цукерочку 🍬. Якщо казати про шампунь особливо нічого – він просто класний, як і інші. То текстури бальзаму і маски мені дуже сподобались своєю ніжністю і щільністю.
Шампунь "Банан", живлення для сухого і дуже сухого волосся
Так вийшло, що цей шампунь був у мене раніше)
По консистенції маємо звичайний шампунь прозорого кольору, добре піниться, чудово очищає шкіру. Має дуже приємний аромат банана з якоюсь ноткою хімічності, але теплою. Ну аромат, чесно кажучи, дивний банановий, але після миття залишається солодким і приємним.
Не викликав лупи, свербіжу, швидшого забруднення волосся. Не дає об'єму зовсім, для дівчат із сухим типом підійде більше.
Маска 3 в 1 "Банан", живлення для сухого і дуже сухого волосся
Дуже ніжна консистенція, не така густа, як у маски з ананасовим ароматом, щось середнє між ананасовою маскою і ананасовим бальзамом. Легко розприділяється по волоссю, але трішки падає через легшу консистенцію.
Аромат також банановий, дуже наближений до шампуню, але приємніший, його от хочеться нюхати😅. Змивається також легко.
Ефект від бананової серії 🍌
Волосся дуже м'яке, приємне, легко розчісується у перші дні, але немає об'єму. Відчувається живлення, але волосся дійсно як шовк, скільки не заплітала низький хвіст, по ньому легко ковзала атласна резинка. Також є гарний природній блиск.
Але от через два дні після миття помітила декілька посічених кінчиків і зовсім трішки заплутане волосся.
А ще у великий плюс цієї серії її аромат, він дуже теплий, приємний, м'який, після миття зберігається надовго.
Голова брудиниться звичайно.
Які враження про бананову серію?
Дуже навіть позитивні, перший - другий день після миття ефект мені подобається.
Маска 3 в 1 "Папая", відновлення для пошкодженого волосся
Мила голову шампунем з ананасовим ароматом.
Спойлер: ця маска мені не підійшла.
Окей, це маска для пошкодженого волосся, а у мене здорове, тому цілком логічно, що вона і не повинна була мене вразити.
Консистенція середньої густини, більше схожа на бананову маску, але більш кремова. Розприділяєтсья добре, при розприділенні трохи маски все ж падає, але і волосся швидко поглинає маску, розприділяти зручно. Змивається також звичайно, добре.
Аромат..ех, тут мала високі очікування😅 Але хто не любить сильних ароматів, можете звернути увагу. Він не яскравий, але достатньо приємний, нагадує якусь жуйку. На волоссі залишається дуже легкою віддушкою, якщо вже принюхуватись😅.
По ефекту 🥭
Додала фото після миття без нанесених засобів зверху. У перший день нічим особливо не відрізняється ефектом від інших масок: волосся легко розчісується, гладке, приємне на дотик. А от вже в подальші дні волосся стало жорстке (не сильно, але відчутно), через це почало заплутуватись.
Шампунь з ананасом + маска з ананасом 🍍
Оскільки я зазвичай застосовую саме у такій комбінації (або з бальзамом), вирішила зробити ще окремо такий затест). Фото зроблене при денному ранковому світлі, тому колір відрізняється від попередніх 😅.
Волосся має легкий блиск, доволі м'яке, але " живе своїм життям". Розчісується легко, насправді при митті і після випало дуже мало волосин.
Ну і видно посічені волосинки.
Підсумки🧡🍍
Тут буде трохи лірики 😅. Кожне враження я описала одразу після застосування цих засобів, і додавала правки вже у міру того, як волосся поводило себе після.
Також хочу додати той факт, що після бананової серії я прихворіла і вживання ліків могло вплинути на сухість волосся та посічені кінчики (якщо чесно, за все літо вперше мої кінчики у такому стані).
А тепер про хороше 😉.
Garnier Fructis давно вже визнана хорошою лінійкою для волосся, без силіконів та з натуральних компонентів, різноманіття засобів дозволяють обрати "свій" по типу волосся, потребі та навіть аромату. А такі новинки приємно розширюють вибір.
Особисто мені дуже сподобався ефект після бананових шампуню та маски, поки це у моєму топі).
Ефект після ананасових засобів був не поганий, але не зовсім для мого типу волосся. Зате текстури виявились мені найзручнішими для нанесення.
Ну і маска з папая.. Хочу ще її розпробувати) Поки враження від неї не найпозитивніші, хоча можливо вона покаже себе краще у комбінації з іншим шампунем.
Дякую за увагу до мого допису❤️
Коментарі (0)