ksnklb

Соковитий допис 🧡

Соковитий допис 🧡

Почну з початку 😅 Тільки відкривши боксиком, я була вражена ароматом, що з нього полинув 😍 А ця яскраві баночки! Як перебороти себе і намазюкати все зразу?😅 Garnier як завжди на шампуні і бальзамі залишає попередження: Не ковтати) Дякую за нього, адже аромати дуже апетитні😍.
І окремо дякую за дуже якісну коробочку на магніті, для неї точно знайдеться застосування 😉.
А ще хочу подякувати команді MakeUp Club, Strange Love та усім дівчатам, що розпочали такий теплий та ностальгічний челендж❤️❤️❤️.
А ще подяка MakeUp Club та Garnier за чудовий боксик турботи за волоссям🧡🧡🧡. Я дуже рада, що маю можливість спробувати яскраві та ароматні новинки від Garnier🥰.

Соковитий допис 🧡

Шампунь має чудовий аромат ананосової жуйки, консистенцію звичайного шампуню Garnier прозорого кольору, але легко піниться.
Не викликав дискомфорту, швидшого забруднення і тд. Добре і ніжно очистив шкіру голови, а піна легко текла довжиною, тим самим очищуючи її.
Тут мав бути розбір складу, але він дуже здоровий всього підряд, тому буде фото з баночки, сподіваюсь на добросовісність виробника. Насправді, ефект шампуню дуже схожий на ефект від інших шампунів серії Fructis SuperFood, чудово очищає, має яскравий приємний аромат.

Бальзам мене дуже приємно вразив текстурою, вона надзвичайно свіжа та приємна, мені схожа на дуже густий йогурт😅 Теж має аромат ідентичний шамупню). Колір білий з жовтим відтінком.
На волосся наноситься легко і швидко. На цьому етапі я просто чекаю декілька хвилин, щоб змити, а потім нанести маску (тестувала цілою лінійкою).
Змивається теж легко. Цю кількість наносила від середини довжини.

Її величність – маска 👑
З тих, що я пробувала ця ну дуже густа і вона дуже класно наноситься, адже через густоту практично не падає і все йде на волосся)) Колір тут теж якись білий з жовтим відтінок. Аромат трішки яскрвіший, але теж ананасової жуйки, дуже яскравий і класний.
Змивається досить легко. Але я реально кайфанула від текстури самої маски (ще раз нагадаю яка вона класна), бо зазвичай там половина падає при нанесенні, а тут все потрапляє на волосся і робить його гладеньким.

У мене досить позитивні враження про цю серію: аромат дійсно залишається на довго (думаю, це маска дає такий результат), волосся легко розчісується, немає посічених кінчиків, саме волосся гладеньке і є об'єм. Нічого не магнітиться, не літає, голова брудниться як завжди.
Хоча ананасова серія обіцяє, що не буде обтяження, я трішки його відчула, але це очікувано, адже зазвичай не наношу бальзам і маску разом, для мене цього забагато. Тому, якщо буду наносити окремо і чергувати, ефект буде кращий.
Яке враження про ананасову серію?
Мені здається, що виробник взяв усе краще від всіх інших серій, врахував їхні мінуси і зробив ананасову цукерочку 🍬. Якщо казати про шампунь особливо нічого – він просто класний, як і інші. То текстури бальзаму і маски мені дуже сподобались своєю ніжністю і щільністю.

Так вийшло, що цей шампунь був у мене раніше)
По консистенції маємо звичайний шампунь прозорого кольору, добре піниться, чудово очищає шкіру. Має дуже приємний аромат банана з якоюсь ноткою хімічності, але теплою. Ну аромат, чесно кажучи, дивний банановий, але після миття залишається солодким і приємним.
Не викликав лупи, свербіжу, швидшого забруднення волосся. Не дає об'єму зовсім, для дівчат із сухим типом підійде більше.

Дуже ніжна консистенція, не така густа, як у маски з ананасовим ароматом, щось середнє між ананасовою маскою і ананасовим бальзамом. Легко розприділяється по волоссю, але трішки падає через легшу консистенцію.
Аромат також банановий, дуже наближений до шампуню, але приємніший, його от хочеться нюхати😅. Змивається також легко.

Волосся дуже м'яке, приємне, легко розчісується у перші дні, але немає об'єму. Відчувається живлення, але волосся дійсно як шовк, скільки не заплітала низький хвіст, по ньому легко ковзала атласна резинка. Також є гарний природній блиск.
Але от через два дні після миття помітила декілька посічених кінчиків і зовсім трішки заплутане волосся.
А ще у великий плюс цієї серії її аромат, він дуже теплий, приємний, м'який, після миття зберігається надовго.
Голова брудиниться звичайно.
Які враження про бананову серію?
Дуже навіть позитивні, перший - другий день після миття ефект мені подобається.

Мила голову шампунем з ананасовим ароматом.
Спойлер: ця маска мені не підійшла.
Окей, це маска для пошкодженого волосся, а у мене здорове, тому цілком логічно, що вона і не повинна була мене вразити.
Консистенція середньої густини, більше схожа на бананову маску, але більш кремова. Розприділяєтсья добре, при розприділенні трохи маски все ж падає, але і волосся швидко поглинає маску, розприділяти зручно. Змивається також звичайно, добре.
Аромат..ех, тут мала високі очікування😅 Але хто не любить сильних ароматів, можете звернути увагу. Він не яскравий, але достатньо приємний, нагадує якусь жуйку. На волоссі залишається дуже легкою віддушкою, якщо вже принюхуватись😅.

Додала фото після миття без нанесених засобів зверху. У перший день нічим особливо не відрізняється ефектом від інших масок: волосся легко розчісується, гладке, приємне на дотик. А от вже в подальші дні волосся стало жорстке (не сильно, але відчутно), через це почало заплутуватись.

Оскільки я зазвичай застосовую саме у такій комбінації (або з бальзамом), вирішила зробити ще окремо такий затест). Фото зроблене при денному ранковому світлі, тому колір відрізняється від попередніх 😅.
Волосся має легкий блиск, доволі м'яке, але " живе своїм життям". Розчісується легко, насправді при митті і після випало дуже мало волосин.
Ну і видно посічені волосинки.

Тут буде трохи лірики 😅. Кожне враження я описала одразу після застосування цих засобів, і додавала правки вже у міру того, як волосся поводило себе після.
Також хочу додати той факт, що після бананової серії я прихворіла і вживання ліків могло вплинути на сухість волосся та посічені кінчики (якщо чесно, за все літо вперше мої кінчики у такому стані).
А тепер про хороше 😉.
Garnier Fructis давно вже визнана хорошою лінійкою для волосся, без силіконів та з натуральних компонентів, різноманіття засобів дозволяють обрати "свій" по типу волосся, потребі та навіть аромату. А такі новинки приємно розширюють вибір.
Особисто мені дуже сподобався ефект після бананових шампуню та маски, поки це у моєму топі).
Ефект після ананасових засобів був не поганий, але не зовсім для мого типу волосся. Зате текстури виявились мені найзручнішими для нанесення.
Ну і маска з папая.. Хочу ще її розпробувати) Поки враження від неї не найпозитивніші, хоча можливо вона покаже себе краще у комбінації з іншим шампунем.
Дякую за увагу до мого допису❤️