Suva Beauty Hydra Fx Body Art Palette, UV Taffies
Давненько вже почалась мода на графіку. Я наче не пенсіонер, але особисто на собі не хотіла сприймати такий стиль. Бо форма очей не зовсім підходить для таких макіяжів. Але моя природна цікавість заманила мене придбати ці палетки
Дочекавшись гарних знижок я замовила зразу 3 палетки, бо не могла обрати тільки одну. Сьогодні мова піде про неонові лайнери.
- Пакування зі звичайного пластику. На що там дзеркало мені не зрозуміло. Бо коли ти пшикаєш воду у рефіл, все пакування заляпується кольоровим пігментом. Тобто, фарбуватись в те дзеркальце точно не вийде.
- Приємно, що в кожній палетці є пензлик. Не потрібно купувати окремо новий косметичний агрегат. Хоча зараз, коли роблю не просто одну кольорову стрілку, мені потрібні пензлики різного розміру. Добре що на makeup.ua є розділ з нейл-артом.
- Розпочнемо розмову за найскладніше. Як користуватись? В мене є маленька пшикалка з тревел-набору. Наливаю туди воду і додаю в потрібний колір. Пензликом возюкаю до стану сметани та пробую на руці. Це безпечний варіант для більш акуратного нанесення на очі. Далі малюю, якщо потрібно додаю кольору зверху. Головне не переборщити, бо тоді аквалайнер буде тріскатись.
- Якщо не терти очі, кольорова графіка нікуди не дівається. Тримається досить стійко.
- Загалом палетка крута і для повсякденних і для креативних макіяжів.
кольори
Почнемо розмову про кольори і їх особливості.
- Блакитний. Ніжний, але досить яскравий. Наноситься однорідно і безпроблемно.
- Жовтий. Занадто яскравий. Коли він є в макіяжі, всі кольори просто пропадають на його фоні. Не завжди лягає однорідно, потрібно нашаровувати.
- Зелений. За своєю поведінкою 100% схожий з блакитним кольором. Не надто яскравий, але симпатичний.
- Рожевий. Ще один виразний колір. Найбільш насичений зі всієї палетки. Ним дуже легко малювати тонкі лінії.
- Фіолетовий. Він не такий як у рефілі. Є пастельно лавандовим. Колір блідуватий. Підходить для стану коли не хочеться яскраво.
фото макіяжів з палеткою Suva Beauty Palette, UV Taffies
Ось фото макіяжів. Як на мене, виглядає досить свіжо і по літньому. Не знаю, чи буде тягнутись рука до таких світлих кольорів взимку. Але для теплої пори року гарний продукт. Розбавити свій буденний образ саме те.