Олена Романюк

#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub

Я 10 з 10, незважаючи на те, що з підліткового віку дуже переймалася своєю вагою, і понині я ну дуже струнка.

Я з дтитинства була дуже худенька, тоненькі руки, ноги, у старшій школі, коли однокласниці чи подруги вже могли похизуватися помітними формами, носили сукні з декольте чи короткі спідниці, я не дозволяла собі спідниці, бо куди ж тобі, колінця стирчать, джинси я не знімала влітку.

Лише у 23 роки я дозволила собі сукню, коли вже працювала у великій компанії, вона була яскраво-жовта, при цьому щедро нанесла автозасмагу Johnson's на ноги 😅, бо бліда шкіра була теж в списку моїх "недоліків" і коли я йшла по вулиці, то розуміла, що все ок, ці комплекси були надумані.

Я давно не боюся шорт, спідниць, суконь, я знайшла плюси в своїй стрункості та мініатюрності, приємно, коли тебе приймають за старшу сестру твоєї 12-ти річної доньки.

А бліда шкіра і синці під блакитними очима 🤣🙈, то є приємний бонус до натурального білявого волосся.

І найбільше я нині тішуся, коли моя 12-ти річна донька сміливо дивиться на своє відображення у вітринах магазинів і говорить "ой, я така гарна, я просто не можу!"

Бо ми усі гарні, кожна з нас, від народження до старості,

ми усі різні, а моє улюблене слово в англійській мові це - diversity, тобто різноманітність, і в цьому є найбільший кайф ❤