A.

#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub

Я 10 з 10, незважаючи на великий об'єм сідниць в порівнянні з іншими пропорціями тіла.

Так, зараз це як-то кажуть "нічого нового", але дівчата, народжені у 90-ті роки мене зрозуміють:)

Усі чули фразу "Body Types Are Not Trends". Нарешті ми дожили до моменту, коли зрозуміли, що нормально мати різні типи тіл та розмір їх частин: яблуко, пісочний годинник, груша, широкі плечі, рельєфні гомілки, потужні квадрицепси, ямочки на бедрах, складки на животі, muffin tops, відсутність "thigh gap", широкі бедра.

Однак, коли живеш у 2000-х роках і в тренді витончені тіла як у Жизель Бундхен чи Міранди Керр, а тобі 13 років і в тебе єдиної в класі об'єм сідниць 104 см, а грудна клітка 86 см, то ти надзвичайно комплексуєш. Починаєш захоплюватись всякими вправами, які мають локально зменшити об'єми і дивуєшся, чому вони не працюють:)

Те, що кожен день коментують твою 5 точку ніяк не допомагає. А на балеті як було ніяково! І не дивно, що мені ніколи не вдавалось втягнути 🍑.

#bestofthebestmakeupclub

На щастя, у моєму житті з'явились ДжейЛо та Кім Кардаш'ян, які пишались своїми на той момент незвичними для жителів Східної Європи пропорціями. Потроху тренд на великі 🍑 почав доходити і до нас. Для мене це було революційно. Раптом моє тіло стало нормальним, а не 🍑 з одного боку, а 🛹 - з іншого, як часто коментували:)

Далі я почала менше звертати увагу на пропорції, які я не могла змінити, незважаючи на кількість кілограмів, і навіть пишатися ними. А ще зрозуміла як класно, що моє тіло дає мені можливість кататись на сноуборді та велосипеді (але все ще не бігати:)).