A.

my love not only in makeup club

my love not only in makeup club

Хочу подякувати Strange Love за те, що вона тут робить. Коли я з'явилась в клубі в січні 2023 року, то її дописи були мені найближчі до душі. Тільки конкретика, свотчі ніби з 2050 року, а не з 2023, дуже лаконічний та просякнутий досвідом підхід до використання доглядової косметики, сміливі експерименти із образами, які запам'ятовуються. Strange Love використовувала молочну (здається це була молочна, маю погану пам'ять) кислоту ще тоді, коли її в нас не продавали в косметичних формулах.

А далі почалось особисте спілкування. Strange Love - це подруга, яку я не очікувала знайти, знаючи мій характер, мої персональні поневіряння, трагедії, апатію, відсутність будь-якої персональної відповідальності вчасно відповідати на повідомлення і здатність зникати на кілька місяців і ігнорувати всіх.

Якщо ви ще на неї не підписані, то обов'язково це зробіть. Вона титан цієї спільноти і завжди радить тільки класні продукти.

Мені також дуже б хотілось колись більше затусити з Oli Seagull, яка має найгарніші очі та вії в світі (серйозно, там можна втопитись), побачитись з Комарницька Тамара, яка є ще одним титаном цієї спільноти і від якої я дізналась про максимальні допустимі дози консервантів, після яких інгредієнти вже є в мізерній кількості та на які не варто витрачати свої важкозароблені кошти, нарешті побачитись із Anna_feerie , найдобрішою феєю спільноти з волоссям мрії, яке мені ніколи в житті не світить, з Vikulyk , під натхненням від якої я тепер маю 2 люксові помади і все ніяк не можу написати допис про них. А ще мрію прийти на наступну зустріч клубу, щоб познайомитись із усіма дівчатами.