A.

Ідеальний сонцезахист Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF 50+ PA ++++

Ідеальний сонцезахист Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF 50+ PA ++++

Пам'ятаєте мого улюбленця Beauty of Joseon, на який я робила детальний огляд ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/10917/ ?

Я згадувала про рекомендації Dr. Michelle Wong з Lab Muffin Beauty Science у її квітневому дописі 2023 року щодо санскрінів, які їй сподобались крім Beauty of Joseon.

Мішель згадувала, що цей санскрін Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF 50+ PA ++++ виробляє завод Kolmar, як і Beauty of Joseon, і це найлегша версія 4-інгредієнтної формули Kolmar, про яку розповім пізніше.

Kolmar також виробляє, поміж інших, ось такі популярні санскріни:

  • Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics SPF 50+ PA ++++; а також
  • Mary & May Cica Soothing Sun Cream SPF50+ PA++++;
  • Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF 50+ PA++++;
  • INNISFREE INTENSIVE LONG-LASTING SUNSCREEN EX SPF 50+ PA++++;
  • ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sun Cream SPF 50+ PA++++

Заводу Kolmar можна довіряти, бо він має гарну репутацію і перейняв виробництво багатьох санскрінів після скандалу із невірним заявленим рівнем захисту у деяких корейських сонцезахисних кремах.

Я планувала спробувати ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sun Cream SPF 50+ PA++++, попри свої запаси із 2 тюбиків Beauty of Joseon, але не могла його виловити з гарною ціною. Тож я звернула увагу на Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF 50+ PA ++++, оскільки багато акнешників із жирною шкірою зазначали, що це їх улюблений санскрін, і в нього на момент моєї покупки була ціна приблизно така як у Beauty of Joseon.

І я дуже задоволена, що придбала саме цей санскрін.

Ідеальний сонцезахист Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF 50+ PA ++++
  • Легкість та текстура: Однією з головних переваг є легка, водоподібна текстура. На перший погляд текстура схожа на Beauty of Joseon, як видно із фото. Однак, цей санскрін миттєво вбирається в шкіру і не залишає жодного жирного сліду, коли для вбирання Beauty of Joseon треба трошки довше часу (або іноді нанесення в 2 тонкі шари для швидшого вбирання, якщо у вас жирна шкіра). Це робить його ідеальним санскріном для жирної шкіри. Недарма цей санскрін має в назві слово "серум".
  • Зволоження: Санскрін містить центелу, тому забезпечує зволоження та заспокоєння шкіри. Незважаючи на легку текстуру, санскрін не сушить.
  • Натуральні інгредієнти: Для кого це важливо, Skin1004 позиціонує себе як бренд натуральної косметики.
  • Зручний дозатор: Тюбик з дозатором - це одне задоволення, одне з найкращих пакувань, які доводилось використовувати.

У складі 4 сонцезахисні фільтри відповідно до INCIDecoder (аналогічні із Beauty of Joseon та декількома іншими санскрінами Kolmar):

  • Ethylhexyl Triazone (Uvinul T 150) - сонцезахисний засіб (хімічний) нового покоління (недоступний у США через складність погодження нових фільтрів з FDA), який забезпечує найвищу фотостабільність поглинання з усіх доступних сьогодні фільтрів UVB. Його можна використовувати до 5% у всьому світі, за винятком США.
  • DHHB (Uvinul A Plus) – сонцезахисний засіб (хімічний) нового покоління (недоступний у США через складність погодження нових фільтрів з FDA), розроблений для високого захисту від UVA; фотостабільний.
  • Diethylhexyl Butamido Triazone - жиророзчинний сонцезахисний засіб (хімічний), який діє у низьких концентрацій для досягнення високого захисту.
  • MBBT (Tinosorb M) - гібридний сонцезахисний засіб нового покоління з широким спектром дії та високою фотостабільністю.

Усі фільтри хімічні, сучасні.

Переходимо до допоміжних інгредієнтів:

  • Себорегуляція та освітлення шкіри: Ніацинамід - думаю саме цей інгредієнт у цьому санскріні так "зайшов" багатьом з жирною шкірою.
  • Антиоксиданти та заскопоєння шкіри: Екстракт центели азіатської, Токоферол (вітамін Е), Екстракт листя камелії китайської, Аденозин.
  • Ідентичні до шкіри інгредієнти: Гліцерин, Гіалуронова кислота.

Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF 50+ PA ++++ - це відмінний вибір для тих, хто шукає легкий, але ефективний сонцезахисний крем-серум, який також забезпечує зволоження та догляд за шкірою.

Для мене особисто він посунув Beauty of Joseon на 2 сходинку мого рейтингу сонцезахисних кремів для обличчя:)

Я дуже рекомендую його спробувати власницям всіх типів шкіри, а особливо якщо у вас жирна шкіра.