Alina Addams 💃🏻

#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub

Я 10 з 10, незважаючи на різкуваті риси обличчя...

І ось моя історія

Я була гарною, як говорять "солоденькою" дівчинкою, з великими сірими очима, соковитими губками та маленьким носиком, з круглими щічками та довгим золотавим волоссям.
В принципі була милою, як і всі маленькі діти та раптом неочікувано для мене (ранній перехідний вік) я дуже швидко виросла і зріст і риси обличчя перестали вписуватися в мій еталон красивої ніжної дівчинки (при тому, що мої однолітки не так грандіозно змінювалися). Я не відчувала себе у своєму тілі та стала підлітком бунтівником, який "сприймав життя в штики".

Тоді я ще багато чого не знала і під впливом нав'язаних суспільством канонів весь час намагалась підігнати себе під якісь рамки, притому що я завжди була яскравою та харизматичною особистістю і достатньо було просто залишатися собою.

Тепер як психолог можу проаналізувати свій досвід та виділити важливі життєві уроки.

Кожна людина красива по своєму і це сукупність внутрішніх та зовнішніх факторів. Просто треба вміти "відчувати" свою красу. І як тільки ти відчуваєш свою красу то починаєш транслювати її світу.

Як тільки я це зрозуміла, відразу з'явилося оточення яке в захваті від моєї персони. А наших надуманих дрібних недоліків ніхто не помітить, якщо ми самі не будемо емоційно їх підживлювати, бо в кожного своє бачення і те, що нам здається суттєвим, може бути зовсім не важливо для інших.

Не так важливо, як реагують на нас інші, важливіше як ми самі себе сприймаємо. Не може одна людина подобатися всім без виключення. І це зовсім не важливо, бо якщо очі сяють впевненістю, вони випромінюють певний магнетизм притягуючи того кого потрібно. Взагалі, якщо ми комусь не подобаємось, це всього лиш фільтр, щодо тих, хто нам не підходить.

Припинити бути зручною "хорошою дівчинкою", а бути собою та знаходити "своїх людей". Бо певний час я дуже намагалася бути "хорошою" і це забирало дуже багато сил, а виявилося, що я і так була є, і буду, хорошою людиною, бо гідно йду по своєму життю і цього досить.

Все ж таки героїні серіалу не погоджувалися на менше та не зраджували самим собі, а впевнено йшли до своїх цілей. Мені дуже імпонував образ Кері, цікава харизматична письменниця з нестандартною зовнішністю, яку "супермен" (головний герой) обрав на противагу молодшій і в класичному сенсі привабливій моделі.

І в житті такого дуже багато, бо однієї зовнішньої класичної привабливості не достатньо.

Тому "любов до себе", пахне для мене Sarah Jessica Parker Lovely.

Можна впевнено йти по життю, мати нормальну або високу самооцінку, подобатися людям, але не любити себе, любити когось, а не себе.
Любов до себе і висока самооцінка це зовсім різні речі. Коли ми не любимо себе - "ми самотні", бо найближча нам людина (це ми самі) нас не любить. Від того й інші люди надовго можуть не затримуватися в нашому житті, бо глибинна основа первинного сенсу - це любов до себе, до життя та до близьких. Без неї людина грубішає, наче ґрунт який засихає та тріскається від спеки.

💎Це здорова та самодостатня позиція гармонійної особистості, коли ти любиш себе та піклуєшся про себе, знаєш свою цінність і так само ставишся з повагою до інших. Тоді й з'являються потрібні люди здатні оцінити нашу істину красу.

🥂Тож я підіймаю цей келих за кожну красуню, яка читає мою статтю і хочу сказати "Нехай ваша внутрішня краса засяє, та запалить зовнішню".

"Сяйте"!