Віолетта

Крем для всього

Крем для всього

💜Антисептичний крем «Бюро Плюс» бренда «Хімані» - це натуральний засіб, що вирізняється лікувальними властивостями. Його формула перенасичена рослинними екстрактами й олійками, які відновлювалюють шкірний покрив.

Косметичний продукт, що вирізняється антибактеріальними властивостями, активізує регенераційні процеси в епідермісі, сприяючи швидшому загоєнню порізів, саден і інших пошкоджень. Він заспокійливо впливає на шкіру, усуваючи висип і почервоніння. Крем незамінний у разі укусів комарів та подразнення дитячого шкірного покриву від використання підгузків. Він універсальний в застосуванні та здатний допомогти кожному члену сім'ї, гарантуючи негайний результат.

°

°

💜

○Фаст реліф○

Цілющі трави здатні лікувати і знеболювати різні шкірні захворювання й недуги. Дієвий і ефективний склад знеболювального крему «Фаст реліф» індійської марки «Хімані», дозволяє результативно боротися з невралгією, міалгією, люмбаго, ішіасе. Вміст камфори, ментолу, терпіну концентрованих олій, евкаліпта, гвоздики, а також препаратів тимолу й метилсаліцилату, крем здатний полегшувати больовий ефект, усувати свербіж, знімати запалення й надавати зігрівальної дії.

При втиранні крему «Фаст реліф» у шкіру, капіляри розширюються, а кровообіг посилюється. Ментол має анестезувальну

°

°

°

°

Крем для всього