Олена

#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub
#bestofthebestmakeupclub
#bestofthebestmakeupclub

Часом батьки, суспільство та ще якісь незрозумілі блогери (привіт волосатим чоловікам), розказують якою тобі бути. І ти починаєш не приймати себе, шукати в собі недоліки, переживати що ти не достатньо - струнка, гарна, без волоса і т.д… І ці думки осідають у твоїй душі як комплекси, часом можуть доводити до депресії. Замість того, щоб насолоджуватися життям, втілювати свої мрії, ти закриваєшся і борешся з тим, чого не потрібно боятися. До того ж, вся бородьба з недоліками не робить тебе щасливішою, бо щастя не в цьому.

Я не так давно зрозуміла, що я люблю себе, я єдина і неповторна. І мене щасливою в житті робить не чиста шкіра чи худі форми, а подорожі та спілкування з родиною і друзями.

Я 10/10, незважаючи на прищі. Багато дівчат мають не ідеальну шкіру. На жаль, навіть у наш час цю проблему досі не лікують. Але її завжди можна замаскувати кислотами, гарним макіяжем ну і фотошопом звісно.

Я 10/10, незважаючи на те що я не худа як тріска. В 10 річному віці я трохи набрала вагу із того часу у мене був цей комплекс, бо всі навколо худі як сірники, а я ні. Якось у мене була розмова з худою знайомою, тіло якої мені подобалося, вона мені відповіла, що хотіла б мати форми як в мене. І я подумала: "Воу, мої форми хоче мати хтось інший, чому ж я не ціню своє тіло?"

Я 10/10, незважаючи на те що я в окулярах. Я в окулярах я з 4 класу. Чесно скажу, я не страждала через насмішки, бо била боляче, або посилала за вітром. Але те, що окуляри не зручні - це факт. До речі, нещодавно я відкрила для себе, що роблять сонцезахисні окуляри з діоптріями і моє життя стало трішки яскравішим)

Я 10/10, незважаючи на криві зуби. Головне щоб вони були здорові і виконували свою функцію - добре жувати, все інше забобони суспільства і голівуду. Можна вирівняти їх брекетами? Напевне можна, але я вже їх вирівнювала в дитинстві пластиною,досить з мене цих страждань.

Я 10/10, навіть тоді коли не брию ноги, без макіяжу чи укладки на голові. Кемон, Я не фото модель і не продаю своє тіло, я розумна амбітна жінка. Якщо я відчуваю, що мені сьогодні комфортно з пучком на голові - значить сьогодні у мене такий настрій, а якщо я завтра захочу виглядати як королева - так тому і бути)

Цінуйте те що вас робить щасливими, а всі Body проблеми з часом стануть незначні - як не крути, а з роками всі ми перетворимося на ізюмчик) І в старості ми не будемо шкодувати, що ви все життя були прищаві. Будете шкодувати, що була можливість втілити свої мрії, але ми не скористалися нею через свої комплекси. Або витрачали час на непотрібні речі, замість того щоб насолоджуватися життям.

Фото - "Змиваємо всі свої комплекси під водоспадом" " Вилазимо із пащі проблем" "Взбираємося на вершину наших мрій - мрії можуть бути такі ж туманні, як цей вид з Хомяка"