#bestofthebestmakeupclub Я 10 з 10 не зважаючи на…
Не зважаючи на все. Не зважаючи на те,що на цьому фото я «не вийшла».
Мені багато через що болить. Те,про що мовчу. І від цього не відчуваю себе повноцінно. Здається,що весь світ проти тебе. І впевненість в собі легко може зникнути.
Я також маю власні «комплекси» чи як це називається. Коли на деяких фото мені не подобається який вигляд я маю,а на деяких відчуваю себе богинею.
Коли дивлюсь у дзеркало і бачу інше обличчя. Не те обличчя дівчинки з обкладинок,до якого звикла. Зникли гострі кути, зʼявились носогубні складки через те,що примружуюсь маючи поганий зір.
Я соромлюсь посміхатись для фото бо маю не ідеальний зубний ряд і знаю,що це фото навряд мені сподобається. Рідко коли таки може сподобатись
Мої мішки під очима від природи завжди мені не подобались, адже я ніби хвора і втомлена 24/7
Я маю багато родимок на тілі,які приносять дискомфорт бо їх треба захищати від сонця і слідкувати за їх станом.
Я маю 41 розмір ноги,тому мені важко підібрати взуття. Маю додаткові кістки на стопах,через що часто блискавка на взутті впирається і робить боляче.
Але ж це все в моїй голові. Колись я отримала фразу від наставника «Люди нас бачать інакше,аніж ми. Вони не знають про наші комплекси і ми для них красиві»
І справді,який би це вигляд не мало, та за все життя я жодного разу не почула,що не красива. Приймаючи мене на роботу керівниця сказала «ой яка красива дівчинка»
Де б я не зʼявилась,завжди робили комплімент.
Навіть в соц.мережах я не отримувала негативу за свою вроду.
То звідки ж пішли ці невпевненості?
Адже зазвичай їх нам навʼязують.
Я знаю,що все це виправляється хірургічно,але часом дивлюсь і думаю «а чому ти взагалі вирішила,що щось не так?»
Чому мене взагалі турбує це. Ну не зручно обирати взуття, але ж воно існує і просто треба трохи більше зусиль.
Або ж зуби,які виправляються у стоматолога і ти це виправиш, хоч і не уявляєш себе з рівним рядом,може будеш не дуже після таких виправлень)
А уяви себе без цих мішків під очима. Це була б інша зовсім людина,якась не така.
Не та,яку обрав собі в дружини твій чоловік)
І не та,яку обирали для зйомок,з-поміж інших,отже щось зачіпало
Такі монологи з собою дуже корисні,ще більше аніж просто зранку говорити,що красива і посміхатись у дзеркало
У всіх є свої навіяні кимось або собою ж «комплекси»
Те,що хотілося б покращити чи змінити.
Ми від цього не стаємо «не ідеальними»
Кожна з нас 10 з 10. Кожна з нас «на мільйон».
Коментарі (0)