Олена В

#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub
#bestofthebestmakeupclub
#bestofthebestmakeupclub

Я 10 із 10, тому що я накінець подорослішала і прийняла себе такою як я є.

Зі своїми смішними великими пальцями на руках, бо у мене короткі фаланги.

Років 30 я їх соромилася і ховала від поглядів друзів, знайомих і незнайомців.

А потім настав той день,коли я зовсім по-іншому на них поглянула. Я їх перестала ховати. Я знаю, що вони просто не такі як у всіх. І це моя унікальність. Ми всі різні і всі ми прекрасні,кожний по своєму. До речі, мій чоловік обожнює мої коротенькі великі пальчики))).

Я 10 із 10 незважаючи на ранню сивину,яка почала з’являтися в рік вступу сина в Вуз. Спочатку для мене це був шок-гнів-агресія-несприйняття. Та й зараз частенько я «жаліюся на свою долю» ☺️Але потім я завжди думаю :» Господи,зараз стільки засобів камуфляжу. Дівчина,не сумуй і не шукай ці нові сиві волоски». Да і в кінці кінців,це теж етап дорослішання,від якого нам не втікти . І треба стійко і благородно проходити його щоб там не було.

Я 10 із 10 незважаючи на мімічні зморшки на лобі. Так, із-за моєї дикої міміки і такого рухливого обличчя у мене вони з років 15. Я так комплексувала із-за цих двох ритвин коли мені було років 30-35. Носила чубчик,щоб ніхто їх не бачив. А зараз... а зараз я їх майже не бачу. Не того що вони зникли. Просто це мій лоб і він такий як є,що тут зробиш. Да,це не лоб з обкладинки і з таким лобом крем проти зморшок не прорекламувати))). Просто ці тонкі лінії - це привід побалувати себе і попіклуватися про свою шкіру: зробити масаж, масочки та спа дні.

Я 10 із 10 незважаючи на поганий зір, неслухняне волосся яке весь час треба укладати ,пігментні плямки на руках, які як поцілунки сонця чи сонячні зайчики на моїй шкірі.

Дівчата...Всі ми різні і всі прекрасні. Кожна по-своєму. Навчіться сприймати себе такими як ви є. Не розглядайте свої зморшки і недоліки в дзеркалі. Бо ніхто не розглядає вас під лупою і ніхто не баче ваші зайві (як ви думаєте) кіло.

Бачать вас. Вашу харизму, ваші усміхнені і щасливі очі, ваші дії та вчинки. Вашу впевненість,цілеспрямованість, ніжність,жіночність та доброту.

Любіть себе,балуйте себе. Піклуйтеся про себе. Усміхайтеся, радійте життю. Цініть кожну хвилину. Будьте в гармонії з собою,зі своїм тілом,зі своїми думками. Бо саме гармонія -це ключ до здоров’я та довголіття.

Обожнюйте своїх дітей і чоловіків,цілуйте і обнімайте близьких та рідних. Мрійте, танцюйте,малюйте ,медитуйте,вірьте в дива. Загадуйте бажання, бо вони обов’язково збуваються. Живіть на повну. Не будьте схожі ні на кого І нічого нікому не доказуйте!

09 вересня, 2023
Олена В
09 вересня, 2023