Beautiful land💞

Туш для вій.... від якої одні ємоції😱😱😱

Туш для вій.... від якої одні ємоції😱😱😱

Туш для вій Maybelline New York the colossal curl bounce є дійсно вражаючим продуктом. Я використовувала її протягом двох місяців і залишилася в захваті від результату.

Найперше, що мені сподобалося - це щіточка. Вона дуже зручна в користуванні. Особисто мені подобаються туші з ізогнутою щіточкою, і ця щіточка була саме тим, чого я шукала. Вона допомагає рівномірно розподіляти туш по віях і створює чудовий згин, що надає моїм віям додатковий об'єм і виглядає природно.

Ще однією великою перевагою цієї туші є те, що вона абсолютно не склеює вії. Це особливо важливо для мене, оскільки ненавиджу, коли вії стають "куцими" через склеювання тушею. Туш залишається на віях протягом усього дня і навіть не обсипається, як інші туші, які я раніше використовувала.

Що стосується стійкості до води, то, хоча на упаковці цього продукту не сказано, що вона водостійка, вона все ж стійка до води в певному сенсі. Вона може трохи розм'якшитися при контакті з водою, але не змивається повністю, що дозволяє вам залишати гарний вигляд впродовж дня.

Мені вистачило туші на 2 місяці, кожного дня використання.

Загалом, я була приємно вражена цією тушею для вій. Вона допомогла мені досягти чудового об'єму та згину вій, залишаючи їх при цьому розділеними і природними. Безсумнівно, я б рекомендувала її іншим, і з оцінкою 10/10 вона заслуговує на високу оцінку.

Дякую за увагу, усіх цьомаю 🌺