Невмирущий нюд? Чи личить він усім?
Будемо розбиратися.
Нюд у перекладі з анг. nude означає "тілесний", "оголений". Це натуральні відтінки кавового, коричневого, холодного рожевого чи теплого бежевого, приглушений відтінок какао тощо. Мода на нюдові кольори поширена в сфері краси (мейкап, манікюр, педикюр, одяг тощо). Він вважається стриманим, але стильним. Нюд ніби каже "я тебе не чіпаю, от і ти мені дай спокій!"
Я підібрала декілька делікатних продуктів для губ у нюдових відтінках. Варто зауважити, що під час вибору засобів важливо орієнтуватися на власні особливості й смаки.
- Oлівчик від Glambee у відтінку 05 (брала влітку) – так, він із рожевинкою. Але, повторююсь, тут все індивідуально й залежить конкретно від підтону шкіри: у мене будь-які нюдові відтінки так чи інакне дають рожевий відтінок на обличчі. Він твердий, але з ним не розтікається жодний блиск чи плампер. Ціна бюджетна❗
- Олівці від Colour Intense найдешевші, які тільки можна знайти. 1 серденько – це відтінок Natural 03, 2-ге – Nude 06. Маслянисті, жирненькі. Класно підтушовуються, не застрягають і не розблять плям на губах. Нам як раз це підходить, бо ми, звичайно, тигриці в глибині душі, проте не плямисті леопардихи😂
- Олівець від Avenir не автоматичний, точити я не люблю, тому він не мій фаворит. Але бюджетний, розхід економічний, стильно виглядає на губах. Люблю ним заповнювати серединку губ, він приємної структури. Відтінок 727⭐
- Як на мене зарудий олівчик від Ізабель Дюпон у відтінку 08. Підійде дівчатам із теплим кольоротипом (весна/осінь). Він щільніший за усі попередні, чудово промальовує контур, без смужок і проплешин.
- Олівець з глибоким ягідним відтінком mauve, холодний і містичний: серія Pin up Ultra Matte 214 Chic від Luxvisage. Із ним я захищала диплом, на мій рот звертали увагу всі присутні на захисті😂
- І нарешті, справжній коричневий нюд, класика жанру, найтемніший, проте для блондинок він дуууже акцентний - олівець від Makeup Revolution London серія Super Fill Lipliner у відтінку Wonder. Це справжнє диво. Люблю робити з ним ефект омбре. На губах виглядає дуже соковито і стильно.
Коментарі (0)