Юльчик

#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub

Я 10 з 10, незважаючи на:

нав’язані суспільством загальноприйняті стереотипи та ідеали красоти, бо я єдина у своєму роді та виді, неповторна у зовнішності та думках, зі своїм унікальним мисленням та внутрішнім світом!

неідеальне тіло, бо воно ідеальне для мене, сильне та витривале;

непропорційні риси обличчя (але в кого вони абсолютно пропорційні?), бо в них моя унікальність;

смішний, трохи опущений до низу ніс (в дитинстві я себе вважала схожою на «Бабу Ягу») і це був один із найбільших комплексів. Але тепер я знаходжу свій носик навіть милим і абсолютно не комплексую з цього приводу;

не сильно, але все ж таки проблемну, шкіру, але завдяки цьому я навчилася розбиратися в складниках косметики і вдало коректувати те, що мене не влаштовує;

велику кількість родинок по всьому тілу, яких страшенно встидалася і вічно носила закритий одяг, а тепер просто дбайливо ставлюся до своєї шкіри, ретельно захищаючи її від агресивного сонячного випромінювання. Зараз я поборола цей комплекс і ношу навіть плаття з відкритою спиною (де у мене найбільше родинок) – у підлітковому віці це було хіба що мрією і страшним сном одночасно;

складний характер, бо завдяки цьому поруч зі мною тільки справжні, перевірені часом та різними життєвими ситуаціями люди, яких я люблю всім серцем;

волохаті руки, целюліт, криві пальці на ногах і т.д….

І список таких «незважаючи на…» можна продовжувати й продовжувати! Але я не хочу цього робити! Я не хочу копатися у своїй зовнішності і відшуковувати там якісь недоліки! Бо я знаю, що я красива, розумна, весела дівчина, незважаючи на певні особливості свого тіла, але прийняла і зрозуміла це не зразу, а тільки з віком та працею над собою. Бо такою мене створив Бог, бо я несу гени своєї родини… І ці «недоліки» не заважають мені жити і радіти життю, працювати, подорожувати, кохати і бути коханою!

Любі дівчата, любіть себе! Любіть зі всіма своїми «недоліками», бо насправді це всього лиш особливості… Бо кожна із нас неповторна і в цьому й красота нашого світу! А якщо хтось критикує, то пам’ятайте, що нас критикують тільки ті, хто гірший за нас, бо кращим не до нас!...

10 вересня, 2023
Юльчик
10 вересня, 2023