Юльчик

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Якось раніше мені не вдавалося встигати на тестування – коли не зайду – конкурс вже оголошений, а під ним 500 коментарів😊Але напередодні Нового року дива таки трапляються! І ось, я опинилась в потрібний час у потрібному місці!

Те, що я встигла на тестування декоративної косметики від Maybelline – вважаю величезним везінням! Адже це мій улюблений бренд декоративної косметики і якістю продукції я завжди задоволена!

Тому величезне ДЯКУЮ командам MAKEUP Club та Maybelline New York за проведений конкурс, можливість спробувати нову косметику та таке круте наповнення боксу!

Як же я чекала кур’єра із посилочкою з боксом! Просто не терпілось дізнатись, що там і все протестувати! І ось – бокс у мене, і… повний захват! Найперше, не можу не відмітити саме упакування боксу. Крафтова коробочка, перев’язана мотузкою, а зверху – гілочка ялиночки. Ну як же це красиво! До речі, гілочка дуже пахне – в мене пропахлася вся коробочка😊

В середині коробочки у пакувальному папері була загорнута косметика на тестування, а зверху на ній – вітальна листівка, підписана вручну! Мене це розчулило просто до сліз. Дякую вам! Я обов’язково збережу цю листівочку на пам'ять!

Косметика на тестування:

1. Туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High.

2. Туш для вій подовжуюча Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black.

3. Тональний крем Maybelline New York Affinitone, відтінки 03 та 16.

4. Стійка рідка помада для губ Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick, відтінки 35 та 50.

5. Підводка-фломастер для повік Maybelline New York Hyper Precise All Day Liquid Liner, відтінок Black.

Протестувавши кожен косметичний засіб із боксу, далі – ділюсь своїми враженнями про них.

Найперше, про що хочу сказати – це дизайн. Ну він шикарний! Рожевий із перламутром пластиковий флакончик, надписи за допомогою випуклих букв – ну дуже мені сподобався!

Щіточка силіконова, конусовидної форми, трохи завужена ближче до кінчика. Зручна, практична, але надто гнучка! Спочатку мені було дуже незвично нею красити вії, ну але за декілька використань вже звикла. Думаю, короткі вії нею прокрашувати буде зручніше, ніж довгі.

Сама туш класичного чорного кольору, спочатку трохи рідкувата (але в мене всі туші від Maybelline зразу після купівлі рідкуваті, але потім підсихають і стають дуже зручними для використання.).

Туш гарно промальовує кожну війку, гарно видовжує, трохи підкручує, але об’єм дає не дуже сильний. Взагалі, ця туш – прекрасний варіант для щоденного денного макіяжу.

Носиться добре, не обсипається, не розмазується, не відбивається.

Змивається нормально міцелярною водою.

Зовнішній вигляд такий же, як і в туші в класичній версії, але флакончик чорного кольору.

Щіточка також силіконова конусовидної форми, гнучка, але трохи твердіша, ніж в класичній Sky High. От цією щіточкою мені набагато зручніше краситися!

Туш дуже пігментована, вугільно-чорна.

Більш щільна і жирніша по текстурі, ніж класична.

Гарно піддається нашаруванню. Якщо нанести в один шар – вії робляться довгі, об’ємні, але виглядають природньо. Якщо ж нанести у 2-3 шари – з’являється такий собі ефект драми – погляд глибокий, вії надчорні і дуже-дуже довгі, наче накладні. Дуже сподобалось її використовувати саме для вечірнього макіяжу.

Носиться також прекрасно – не тече, не розмазується, не осипається.

Змивається трохи важкувато – якщо використовувати міцелярну воду, то диск, змочений у ній, треба трохи потримати на оці, а потім ще й потерти… Краще змивається гідрофільним маслом, але потім треба доочищати гелем для вмивання.

Але я в захваті від обох тушей! В них мені сподобалось абсолютно все!

Пакування – якісний тюбик кремового кольору із прозорим «віконцем», крізь який видно відтінок тонального крему. Під кришкою є захист – спеціальна мембрана із фольги. Взагалі, я більше люблю, коли флакон тонального крему має дозатор – мені так зручніше його наносити. Але це такі дрібниці, зважаючи на якість тонального і його ціну!

Сам тональний крем має трохи рідкувату консистенцію.

Якоїсь вираженої віддушки не має – ледь відчутний запах, типовий для тонального крему, і то – відчувається, тільки якщо внюхуватись у тюбик.

Наноситься легко і рівномірно, не полосить, не утворює плям на шкірі. На протязі дня не скатується, шкіра не виглядає жирною.

Має середню щільність покриття. Ефекту «маски» на обличчі не створює.

Єдиний нюанс – може сильно підкреслювати шелушіння чи якісь об’ємні недоліки. Але щоби цього уникнути, я наношу тональний на дуже добре зволожену шкіру, використовуючи трошки вологий спонж.

Змиваю тональний крем завжди у два етапи – спочатку міцеляркою або гідрофільним маслом, а потім залишки змиваю гелем для вмивання. Таким способом тональний змивається ідеально без ризику забиття пор.

На тестування в боксі було 2 відтінки тонального крему: - 03 «Light Sand Beige», 16 «Vanilla Rose». Вони дуже схожі між собою, але 03 має більш жовтуватий підтон, а 16 – нейтрально-рожевий. На зараз мені більше підійшов 16 відтінок, але, думаю, літом використовуватиму більше саме 03 відтінок.

Це те, що я найбільше хотіла спробувати із усього боксу! І не розчарувалась!

Помадки мають досить важкі флакончики в колір відтінку самої помади.

Аплікатор фетровий, трошки скошений і дуже зручний! Ним з легкістю можна замальовувати як всю поверхню губ, так і промальовувати чіткий контур.

Помада по консистенції нагадує блиск для губ, має приємну кондитерсько-ванільну віддушу, яка досить довго зберігається на губах.

Передача кольору і насиченість ідеальні – помада перекриває пігмент губ з першого тонесенького шару. Але насиченість можна регулювати і створювати як більш невагоме покриття, так і дуже щільне.

Поводиться на губах помада дуже добре – не розтікається за межі губ, якісь недоліки не підкреслює, у тріщинки не в’їдається, білої полоски на стику губ не утворює. Але має відчутну липкість. Хоча це не така липкість, як у блисків для губ, це зовсім інше відчуття. Але мені цей момент сильного дискомфорту не створює, з часом звикається.

Фініш у помади глянцевий – блистить вона надзвичайно красиво! І цей блиск зберігається майже весь час знаходження помади на губах.

Стійкість помади – це щось з чимось! Вона тримається у мене від самого ранку і до пізнього вечора, спокійно витримує не тільки якийсь легенький перекус, але й повноціний обід, правда може трішки зійти зі стоони слизової губ. При використанні 35 відтінку це взагалі не помітно, а от 50 треба підправляти.

Змити помаду – це те ще випробування!:) Вірніше, 35 відтінок більш менш змивається в мене і міцелярною водою (але добре змочений в міцелярку ватний диск треба декілька хвилин потримати на губах, а потім потерти), а от 50 вінтінок – змити можна тільки гідрофільною олією, а потім ще дозмивати гелем для вмивання.

Але все одно я від них у захваті! В мене ще ніколи не було помад із такою стійкістю і таким чарівним блиском!

В боксі для тестування було два відтінки помад – 35 «Cheeky», 50 «Wicked». 35 відтінок – ніжний рожево-бежевий, в залежності від освітлення виглядає по різному: то «припиленим» холодним рожевим, то більш нюдовим бежевим. Мені дуже сподобався цей відтінок – ідеально для щоденного макіяжу!

50 відтінок – яскравий ягідно-червоний. Дуже «гарячий» і привертаючий увагу. Для жінок-вамп!:) Для мене трошки незвичний, але, раз у мене вже є така крута помада у такому неймовірному відтінку, то вчитимусь виходити із зони комфорту:) Ідеальний відтінок для вечірнього макіяжу.

Класичний лайнер для повік у формі фломастеру. Люблю такі, бо намалювати ними стрілочки виходить дуже легко. І, по-моєму, це прекрасний варіант для тих, хто тільки вчиться малювати стрілки.

Аплікатор в підводки дуже зручний, тоненький – малювати таким – одне задоволення!

Але… коли я вперше відкрила підводку та спробувала намалювати лінію на руці, вона не малювала абсолютно! Я подумала, що вона засохла, перевірила терміни придатності – все в нормі. Тоді добре її потрусила, поставила вниз ковпачком і залишила так на добу. Після цього підводка почала малювати. Непогано, але все ще не ідеально – дає не дуже насичений колір, видно, аплікатор ще не дуже добре пропитався. Надіюсь, з часом розпрацюється.

Колір підводки – класичний чорний.

Носиться гарно – не осипається, не розмазується, на верхній повіці не відбивається.

Змивається легко будь-яким засобом для демакіяжу.

Кожним засобом із боксу я залишилась дуже задоволеною! І щаслива, що обрала для тестування саме цей бокс, а не доглядовий!:) Помади шикарні! Туші чудові! Тональні – дуже якісні! Та й підводка непогана, тільки треба її ще розробити.

Ще раз дуже дякую за цей бокс і чесні розіграші, де кожен може виграти новинки косметики на тестування.

Дякую за увагу!

Всім щасливого та спокійного дня (і вечора)!