Юльчик

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

Bond Repair – це нова лінійка засобів по догляду за волоссям від Elseve, в яку увійшло три засоби: відновлювальний пре-шампунь, шампунь та кондиціонер для волосся. Ця серія має дуже високу концентрацію активних речовин (основною є лимонна кислота) та розроблена спеціально для пошкодженого волосся.

Наскільки я зрозуміла, у нас вона в продажі не так давно і це справді новинка, та я нею користуюся вже декілька місяців і мені, знаючи мою любов до Elseve, привезли її в подарунок з-за кордону. Не знаю, чи у нас такі ж якісні ці засоби, але тими, що я користуюсь – просто в захваті. В мене вже вони майже закінчуються, то якраз буде змога порівняти, бо планую купити такі ж самі.

А ще, читала у відгуках дівчат, що це бюджетна версія також нової декальцинуючої лінійки Kerastase «Premiere», бо складники, концентрація активів дуже схожі. Сказати чи це так, на жаль, я не можу, бо не користувалась цими засобами від Kerastase, але й Elseve я абсолютно задоволена.

Тепер трошки розкажу свою думку про Elseve Bond Repair.

Такий засіб як пре-шампунь у мене вперше. Але використовувати його зручно і просто, по якості сподобався.

Пре-шампунь має досить густу текстуру, чимось схожу на крем. Запах косметичний, важко сказати чітко чим саме пахне, але дуже приємний, швидше фруктово-квітковий. Практично не піниться – наноситься просто як крем.

Наношу його на вологе волосся, залишаю на 5 хв, щоб активні речовини гарно проникли у структуру волосся, а потім, не змиваючи, зразу наношу на волосся шампунь із цієї ж серії та мию голову. Потім все добре змиваю проточною водою і наношу по довжині кондиціонер. На цьому використання засобів із цієї лінійки завершується.

Концентрація діючих речовин у пре-шампуні найвища – 12%, тому використовую його раз на тиждень, щоб не переобтяжити і не переживити волосся.

Шампунь також мені подобається по якості. В ньому найнижча концентрація активних речовин – всього 5%, тому підходить він для частого використання.

Консистенція в нього густа, тому одного флакончика вистачає надовго. Запах такий же, як і в пре-шампуні.

Піниться гарно, очищає дуже добре – мені достатньо намилювати шкіру голови один раз, двічі просто немає потреби.

Змивається швидко і легко.

Якихось неприємних відчуттів по типу лупи чи свербежу в мене не викликає.

Довжину, як і шкіру голови, не сушить, волосся після змивання шампуню гладеньке, не жорстке.

Кондиціонер містить в собі середню концентрацію діючих речовин – 12%.

Консистенція кремова, густа, але в міру. Волосся кондиціонер дуже швидко поглинає після його нанесення, хочеться добавити ще трошки.

Змивається легко, не залишає на волоссі відчуття мильності, чи жирності.

Навіть на етапі змивання відчувається, що волосся по довжині дуже гладеньке, м’яке, кутикула закрита. Кондиціонер гарно зволожує волосся, після висихання воно слухняне, легко вкладається, не пушиться і не електризується. Легко розчісується, блистить.

Я люблю Elseve і досить часто купую маски для волосся від цього бренду, періодично – шампуні, кондиціонери рідше. Спробувала вже майже всі серії, але Bond Repair однозначно вигідніше відрізняється від інших. Я використовую всі засоби цієї лінійки в комплексі і впевнена, що саме так вони працюють з найбільшою результативністю.

Я користуюсь цією лінійкою у догляді за волоссям вже пару місяців і точно можу сказати, що на моє сильнопористе, пошкоджене по довжині волосся вона впливає добре! Волосся після використання цих засобів почувається і виглядає гарно: гладеньке, м’яке, блискуче, розсипчасте, пошкодження візуально приховані і воно дуже пахнюче! До речі, запах серії дуже-дуже приємний, відчувається на волоссі ще, приблизно, день після миття голови.

Волосся не переобтяжене після цих засобів, об’єм присутній. От в мене склалось таке враження, ніби самі волосинки стали більш грубими, наповненими. І мені подобається такий ефект, бо волосся виглядає більш дисциплінованим, а кінчики охайними.

Я задоволена цією серією, на моєму волоссі вона спрацювала дуже гарно. Незабаром планую повторно придбати деякі із засобів Bond Repair.